Hvordan at finde sommerlejre for unge børn i Greensboro, NC

Hvordan at finde sommerlejre for unge børn i Greensboro, NC

Greensboro, NC, tilbyder en bred vifte af sommerlejre for unge børn, fra alder tre gennem skolebørn. Det ene krav for de fleste sommerlejre i Greensboro er, at dit barn skal være potte-trænet. De fleste sommerlejre i Greensboro er halvdags-lejre, og tilbyder både formiddag og eftermiddag møder.

Instruktioner

Tjek de kunst-baserede sommerlejre på Cultural Arts Center i downtown Greensboro. Kunst Quest, Center for billedkunstnere og Fællesskabets teater i Greensboro ligger alle inden for fire-etagers Cultural Arts Center, og hvert program tilbyder sommerlejre for unge børn. Sommerlejre begynder i en alder af tre og tilbydes i om morgenen og eftermiddagen. Hver uge har et andet tema. Se ressourcer for kontaktoplysninger og tidsplaner.

Lære og spille på Greensboro children's Museum sommerlejre. Museet tilbyder sommerlejre for aldre fire gennem ti. Hver uge har et andet tema, fra madlavning til kampsport verden kultur. Lejre tilbydes både om morgenen og om eftermiddagen, med en valgfri "frokost & Play" time for børn, som ophold for begge sessioner. Se ressourcer for tidsplaner og kommende eller tidligere camp temaer.

Udforske videnskab ved at tilmelde dig i en sommerlejr på Natural Science Center i Greensboro. Lejre tilbydes til tre-årige med forældrenes deltagelse. Drop-off lejrene er tilgængelige begyndelsen for aldre fire og op. Lejrene dækker en række videnskabelige emner hver uge og spænder fra to til fire timers varighed.

• Registrere din fem - eller seks-årige for sikkerhed by. Sikkerhed by er arrangeret af Greensboro Police Department til at undervise fem - og seks-årige grundlæggende cykel, trafik, brand og andre sikkerhedsproblemer. Lejren er gratis og varer to timer hver dag i to uger.

• Overveje gal videnskab og unge Rembrandt programmer. Begge disse programmer har camp steder i Greensboro i løbet af sommeren. Besøg Mad Science på madscience.org og unge Rembrandt på andre youngrembrandts.com tidsplaner og information.

Tips & advarsler

  • De fleste lejre tilbyder stipendier baseret på behov. Kontrollere individuelle programmer for detaljer.
  • De fleste sommerlejre for unge børn i Greensboro begynde at acceptere registrering i marts. Mange programmer tilbyder "early bird rabat" for dem, der registrerer tidligt, så overveje at kortlægge dit barns sommer camp tidsplan i foråret.
  • Mange private skoler tilbyder sommerlejre i Greensboro. Check med enkelte skoler til at finde ud af mere om specifikke sommer lejr programmer.
  • Vær sikker på at gøre lejren rådgivere bekendt med fødevareallergi, medicin eller sundhedsmæssige problemer for dit barn i begyndelsen af lejren. Det er en god idé at tale med den lejr direktør samt barnets individuelle lejr rådgiver om disse spørgsmål.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com