Hoteller i Oklahoma City med jacuzzi eller boblebad

Oklahoma City arbejdet for at bevare sin vestlige arv mens foryngende sin downtown i 1990 ' erne, og resultatet blev oprettelsen af en blomstrende natteliv og shopping-distriktet i Bricktown. Uanset om du vender tilbage fra en nat at udforske Bricktown eller en lang dag deltager i en business-konventionen, er en forfriskende blød i et varmt karbad uimodståeligt indbydende. Oklahoma City tilbyder flere hoteller, der er bekvemt placeret til Oklahoma City's mest lokkende attraktioner med boblebade eller jetted tubs i deres værelser.

Colcord Hotel

Colcord Hotel er beliggende i Oklahoma City første skyskraber, bygget af Charles Francis Colcord i 1910. Hotellet bevarer nogle af Colcords oprindelige indretning, såsom lobbyens lysekrone, samtidig med moderne faciliteter for gæsterne, såsom lobbyens oplysninger skærmen, der viser aktuelle oplysninger om flyvning og vejr. Det nationale Register over historiske steder udpeget Colcord en amerikansk vartegn i 1976. Colcord tilbyder et badeværelse, møbleret med en jetted karbad i sin 650-square foot Colcord Suite og suite's levende område giver et par lænestole, plyssofa og et 42-tommers fladskærms-tv.

Grandison Inn på Maney Park

Grandison Inn er et victoriansk hjem, der blev bygget i 1904, og de nuværende ejere har genskabt dens interiør og møbler samtidig tilføjer boblebade til de fleste af sine otte værelser. Hvert værelse har DVD-afspiller og gæsterne er velkomne til at låne titler fra kroens bibliotek. Grandison tilbyder tjenester, såsom massage på værelset mod et ekstra gebyr, og dens pakker omfatter tilbud, såsom dens Honeymoon Hideaway, som giver par med champagne og chokolade-dækket jordbær sammen med rosenblade og Flydelys hen til forøge den romantiske atmosfære i spabadet. Grandison er placeret downtown, en mile fra Oklahoma City Museum of Art og Oklahoma City Civic Center Music Hall.

Marriott Courtyard - Downtown

Marriott's downtown Courtyard hotel tilbyder spabad i de større værelser møbleret med en King-Size enkeltseng. Hotellet tilbyder gratis lokale aviser alle hverdage og værelsespriser inkluderer Courtyard gitter morgenbuffet, hvor gæsterne kan nyde friske vafler fra Waffle Station og æg kogt efter deres specifikationer af den gitter ledsagere. Gården er beliggende ved siden af arenaen Oklahoma City, hjemmebane for NBAS torden, direkte på tværs af gaden fra Cox Convention Center og en blok fra byens utallige botaniske haver.

Sheraton Oklahoma City Hotel

Sheratons 12 suiter er alle indrettet med jacuzzi og har et separat soveværelse, stue og spisestue. Middagsgæster kan nyde sydvestlige retter i Sheratons 1889 Land køre Cafe unitl kl og hotellet tilbyder roomservice døgnet rundt. Besøgende vil finde store turistattraktioner inden for nem gåafstand fra hotellet, med Cox Convention Center på tværs af gaden fra hotellet, de utallige botaniske haver en blok væk og Oklahoma City Arena to blokke fra hotellet. Sheraton er også to blokke fra 30 forskellige klubber og restauranter inden for Oklahoma City Bricktown underholdningsdistriktet for rejsende, der ønsker at nyde byens natteliv.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com