Hvordan til at konvertere et internationalt kørekort

Hvordan til at konvertere et internationalt kørekort

En international kørsel tillader (IDP) genkendes af USA 's retshåndhævende når de ledsages af et gyldigt udenlandsk kørekort. En IDP erstatter ikke dit kørekort fra deres regering. Det fungerer kun som en forlængelse af det, oversætte oplysningerne på dit udenlandske kørekort, således at den kan forstås af embedsmænd i dette land. Hvis du rejser til USA med en IDP og vælger at opholde sig her, skal du ansøge om et amerikansk kørekort. Kørekort er udstedt af den stat, hvor du bor. efter deres egne love og forskrifter. Den føderale regering udsteder ikke kørekort. Et statsligt udstedt kørekort giver mulighed for en person at køre i enhver stat.

Instruktioner

• Få bevis for din opholdstilladelse inden for staten som du søger. Dette kunne være en elregning, et kontoudtog, en forsikringspolice eller korrespondance fra et regeringsorgan, der er adresseret til dig på din adresse. De fleste stater kræver to beviser af adresse. En leasing aftale eller pant erklæring ville også være gyldigt bevis. Check med din tilstands Department of Motor Vehicles (DMV) eller Præsidiet af motorkøretøjer (BMV). Links til DMV for hver stat kan findes på den amerikanske regering hjemmeside.

• Sikre førerens forsikring efter din tilstands krav. Forsikringsbevis skal, når de ansøger om din licens. Nogle forsikringsselskaber kræver årets præmie skal betales op foran, mens andre tilbyder månedlige eller kvartalsvise indbetalinger.

• Kontakt din tilstands DMV at finde ud af deres krav til internationale drivere. Selv om alle stater vil kræve dig til at tage en test, kan nogle bare kræve en skriftlig eksamen. DMV kontorer i tætbefolkede områder vil sandsynligvis kræve en aftale for driver eksamener.

• Forberede sig til eksamen af stifte bekendtskab dig med staten kørsel forordninger. De fleste af disse kan findes på din tilstands websteder afdelinger af motorkøretøjer, transport og offentlig sikkerhed. Forstå vejskilte, trafiklys, trafikken (Hvornår og hvordan at overhale et køretøj, hvordan at fusionere med trafik, hvordan man reagerer på udrykningskøretøjer på vej osv), og passagerernes sikkerhedslove. Ved din tilstands love om sikkerhedsseler, barn og spædbarn begrænsninger, airbags og celle foretage en opringning skik. Mange DMV hjemmesider vil tilbyde vejledning i, hvordan du forbereder deres eksamener.

• Tage stat eksamen og indsende din ansøgning med alle stat krævede identifikation og dokumentation. Mens på DMV degnen counter du vil afgive fingeraftryk, fotograferet, og forpligtet til at tage en hurtig øje eksamen. Din signatur bliver fanget elektronisk og gemt. De fleste stater vil vise den på din licens. Du vil blive bedt om at afsløre eventuelle handicap og de vil sandsynligvis blive noteret på din licens. De mest almindelige "handicap" noteres på en drivers licens bekymring syn og afhængighed af briller eller kontaktlinser. Du får også mulighed for at identificere dig selv som organdonor på din licens. Det er noget at tænke på forhånd. Gebyrer varierer efter stat, som gør acceptable former for betaling, så tjek med din DMV på forhånd. De fleste stater vil udstede kørekort straks. Nogle stadig udstede en midlertidig og sende den officielle licens via mail.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com