Den nærmeste forlystelsespark til Raleigh, NC

Hvis lang drev og sidde i timevis i trafikken ikke er din idé om familie sjov, vil ikke et besøg til Raleigh, North Carolina, skuffe. Her, er den nærmeste forlystelsespark kun et ni - til 12 - minutters kørsel, eller omkring 6 miles fra byens centrum. Eventyr Landing på kapital Boulevard, nord for Interstate 440, er åbent 364 dage af året, og kan rumme de eventyrlystne ønsker af familiemedlemmer, unge og gamle.

Ting at gøre

Uanset om du er en spændingen søgende eller elsker spil og sportsgrene, er der et eventyr Landing attraktion for at sætte et smil på dit ansigt. Prøv din hånd på minigolf på den specielt designet 18-hullers bane, at funktioner bjerge, tunneller og vandfald. Hvis dette er ikke udfordrende nok, se om du kan slå dine venner i en omgang laser tag eller gokart. Du vil også finde præmie-indløsning spil i arkade-området, og for baseball spillere undervejs er der ni batting bure, hvor du kan øve dine rammer færdigheder.

Opfylde Munchies

Når du arbejde op en appetit fra alle aktiviteterne, skal du ikke forlade ejendommen. Eventyr Landing hotellets snackbar sælger en bred vifte af fødevarer og drikkevarer. Hotdogs, pizza og pomfritter, kan snacks som saltkringler og popcorn hjælpe med at holde sult i skak. Sundere mad indstillinger er også tilgængelige. Efter en is dessert, skal du slukke din tørst med sodavand eller vand, før du hurtigt vender tilbage til aktiviteter.

Særlige lejligheder

Til fødselsdag har eventyr Landing to pakker til rådighed. Begge kræver, at du foretager reservationer mindst 72 timer i forvejen, giver ikke refunderes depositum, og invitere mindst otte Gæster, som omfatter fødselsdag dreng eller pige. Afhængigt af pakken, kan part gæster forvente at modtage 20 til 30 poletter for arkade; en eller to aktivitet passerer for go-kart racing eller laser tag; og pizza, popcorn og drikkevarer. En vært er tildelt til din fest, og tabeller er indrettede med balloner og festlige pladerne, servietter, kopper og bestik.

Ting at overveje

Når du besøger eventyr Landing, Husk på, at unge skal være mindst 56 inches høj til race gokarts på egen hånd. Yngre børn mindst 36 inches høj eller 3 år gamle behøver ikke at føler sig udelukket, fordi de kan ride sammen med en licenseret chauffør. Prissætningen er baseret på individuelle attraktioner, selvom specials inkluderer combo pakker at spille arcadespil, laser tag og miniature golf og pakker, der omfatter mad til hele familien. Du får en rabat for billetter købt online, og børn kan bringe deres rapport kort--park belønninger som og Bs med arkade poletter.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com