Øvelser som en erstatning for løb

Øvelser som en erstatning for løb

Løb er en stor form for motion, kan brænde en masse kalorier i en kortere periode end de fleste andre former for øvelser. Dog kan du brænde fra løb, eller kan du tilføje sort til dine træningsøvelser. Der er flere andre former for motion, du kan gøre i disse situationer.

Yoga

Yoga er en glimrende form for motion. Selv om det kan synes let, kan yoga faktisk være ganske udfordrende. Det kræver stabilitet og fokus. På grund af dens flydende, vil yoga stræk og aflang muskler, der ellers ville blive stiv fra den stadige omkuld af en kører kun træning.

Cardio

Cardio øvelse som kører er godt for dit hjerte og lunger. Men når det er for koldt at gå udenfor, overveje at bruge en motionscykel eller at tage en spinning klasse. De kan give de samme fordele til dit hjerte i en klima-kontrolleret miljø. Hvis du ønsker at være udenfor, men ikke er i humør til løb, derefter er rulleskøjter en god erstatning. Det vil gøre dit hjerte godt og gør det muligt at nyde frisk luft.

Walking

Walking er en stor samlet øvelse. Det kan justeres så det passer til dit humør og ønskede niveau af intensitet. En livlig magt gang kan få blodet flyder og hjerte til at pumpe mens brændende en betydelig mængde af kalorier. Mens en moderat gåtur ikke kan forbrænde så mange kalorier, det er mindre anstrengende på dine led og er god til at forbedre din samlede humør.

Styrketræning

Vægtløftning toner specifikke muskelgrupper. De mere tonet muskler du har jo flere kalorier du brænder. Tonet muskler er også en vigtig del af forebyggelse af skader. Den stabilitet, du får fra styrketræning vil give din krop mere stabilitet, resulterer i mindre skader. Tilføje komponenten styrke-træning til din kører rutine er en god måde at gøre din krop mere effektiv. Som et resultat, skal du bruge mindre restitutionstid efter langture.

Holdsport

Mens løb er typisk en solo aktivitet, er team sport en god erstatning. Volleyball og fodbold er to holdsport at betragte som et alternativ til eller som supplement til løb. Mens fodbold kræver en masse løb op og ned ad marken, giver volleyball dig mere af en styrke-træning træning i arme og ben. Begge er gode til at forbedre øje-hånd koordination. Og hold aspekt er en dejlig forandring fra ensomhed af løb.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com