Cupcake emballage ideer

Cupcakes lave den perfekte gave. De er små og lækker og kan træffes overalt. De er også nemme at lave. Du kan ikke være en kage dekoratør eller især dygtig til bagning, men ingen tvivl om du kan bage og frost en batch af cupcakes. Wrap en cupcake i en smuk pakke, der er let at oprette en sød lille gave.

Papirposer

Papir tasker kommer i alle forskellige stilarter, farver og størrelser. De kan normalt findes på håndværk levering butikker. Papirposer gøre gode pakker til cupcakes, fordi de kan være let indrettede for at se, men du skal se ud. Bruge båndet, buer, klistermærker, frimærker, markører, glitter, papir og lim, eller hvad du kan tænke på at gøre en almindelig papirpose til en kreativ cupcake pakke.

Papir æsker

Papir kasser kan også være dekoreret i alle forskellige former af måder og med alle forskellige slags materialer. De er sturdy, også: en cupcake er mindre tilbøjelige til at få ødelagt hvis du sætter den i en boks. Lim en bue eller en blomst på toppen af et almindeligt for at gøre det til en smuk gave. Også, tilføje en lille tag med personens navn på det for at gøre denne gave mere personlig.

Cellofan

Cellofan er et gennemsigtigt plastmateriale. Det er ofte anvendes til at ombryde Gavekurve. Den samme teknik kan anvendes til at ombryde en cupcake. Placer cupcake i et kvadrat med cellofan. Bringe sider sammen at indhyllingsafstand cupcake. Sikre cellofan i toppen med en elastik. Binde et bånd omkring elastik til at tilføje en dekorativ touch. Cellofan kommer i mange forskellige farver.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com