Billige krydstogter til Belize

Billige krydstogter til Belize

Kendt for sin miles af barriere reef, mayaernes steder og tropiske regnskove, er Belize et lille land i Mellemamerika, der er beliggende i den sydøstlige del af Mexico og øst for Guatemala. Billige krydstogter besøger havnen city of Belize City ofte afviger fra det sydøstlige USA eller New York City, med yderligere port besøg til vestlige Caribien. Om cruising til Belize scuba og snorkel dykning eller se det dyreliv og plante liv i regnskoven, afgår krydstogter med billig ruter.

Carnival Cruise Lines

Afrejse fra Miami, Cape Canaveral, Tampa og New Orleans, skibe Carnival Cruise Lines sejlet til havne i Belize City, Belize samt andre caribiske destinationer i vest. Carnival Valor, herlighed, legende, triumf og drøm afgår i syv og ni-dag, rundtur rejser med overkommelig pris. Krydstogter er tilbudt med året rundt afgange til Belize, der starter ved $369 per person i April 2010.

Carnival Cruise Lines flåde af 23 skibe, som tjente en tre ud af fem stjerner i samlede kundetilfredshed på webstedet Cruise anmeldelser Online, varierer i størrelse fra store - til ekstra store og mellemstore, med 1,452 til 3,642 - passager kapacitet. Om bord funktioner omfatte vand dias parker, miniature golf kurser, afslappet og luksus-stil spisesteder og overvåget eller teen-børnevenlige områder.

Carnival Cruise Lines3655 N.W. 87 Ave.Miami, FL 33178888-227-6482Carnival.com

Norwegian Cruise Lines

En overkommelig cruise mulighed, Norwegian Cruise Line tilbyder krydstogter til Belize City, Belize, der afgår fra Miami, Cape Canaveral, New Orleans, New York City og Dover, England. Den norske Sun, sejle Pearl, ånd og Dawn i syv-, 12-, 14 - og 19-dag, en-vejs og runde tur ruter fra oktober til April. Destinationer omfatte transatlantiske og vestlige Caribien, og priserne starter ved $382 per person i April 2010.

Norwegian Cruise Lines flåde på 12 skibe tilbyder overkommelige krydstogt muligheder til Belize City på skibe, der spænder i størrelse fra mellemstore, 1452-kapacitet skibe til ekstra store 5.400 gæster fartøjer. Ombord bekvemmeligheder omfatte Norwegians gratis-stil spisesteder, bowlingbaner, golf-driving net, løbestier, teatre og ølhaver.

Norwegian Cruise Lines7665 corporate Center DriveMiami, FL 33126866-625-1166NCL.com

Royal Caribbean International Cruise Lines

Frihed på havene og Voyager af havene afgår fra Miami og Galveston til havne i Belize City, Belize og vestlige Caribien. Krydstogter sejler i syv dage, rundtur rejser, der afgår fra November til April med overkommelig pris. Priser fra April 2010 starter ved $535 en person.

Lanceret i 1999 og 2007 henholdsvis, er Voyager af havene og Liberty of the Seas ekstra store mellemstore skibe med en passager kapacitet på 3.114 og 3.634 gæster. Faciliteter inkluderer forskellige tema-restauranter, en hældning skøjteløb bane, FlowRider surf ride, en skøjtebane, en klatrevæg og en ni-hullers minigolfbane. Liberty og Voyager tjent en respektive fire og fem ud af fem stjerner i samlede kundetilfredshed på webstedet Cruise anmeldelser Online.

Royal Caribbean International Cruise Lines1050 Caribien mådeMiami, FL 33132866-562-7625royalcaribbean.com


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com