Hvad er en Cider Mill?

Cider er en alkoholisk drik traditionelt fremstillet af æbler. Det er svært at bestemme alderen af cider at gøre, men forskere tror det stammer med enten den gamle romere eller egyptere. I dag, er det en populær drik på verdensplan og lavet ved hjælp af en cider mill.

Formål

Lille Cider Mill

En cider mill er en maskine, der knuser æbler til cider at gøre. Ved at trykke på æbler mellem to hårde overflader, kan du udtrække saften til gæring at gøre cider. Der er mange forskellige designs til maskiner.

Hvad er de lavet af?

Traditionelt, er cider mills fremstillet i to dele, normalt træ. Den første del ligner to sæt tænder at male over hinanden for at bryde op æbler. Den anden del er en presse. Æbler er presses gennem pressen til at udtrække saften, som opsamles derefter for at gøre cider.

Kan jeg gøre en Cider Mill?

Pint af Cider

Med ekspertise, ville det være muligt for dig at gøre en cider mill. Men det ville kræve særlige værktøjer og udstyr, og du ønsker skal være informeret tilstrækkeligt til ingeniør en fuctional maskine. Dog bruger tømmer du kunne konstruere en grundlæggende, manuel frugt presse ved at opbygge en ramme, kurv og tragt forbundet med bolte. Selv om ikke en traditionel cider mill, kan du kopiere processen mere blot derhjemme. Du skal kun grundlæggende værktøjer som en hammer, mejsel og skruetrækker.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com