Hvordan man laver dit hår ranke uden en Straight jern

Selvom en flad jern er nyttigt, når du ønsker at få alle de kinks og krøller ud af dit hår, det er ikke altid helt nødvendigt med den rigtige hårprodukter og teknik. Der er visse former for shampoo og balsam på markedet, der er lavet specielt til at skabe det rette look.

Instruktioner

• Køb en shampoo og conditioner, der er lavet specielt til udretning og udglatning hår. Sørg for en af de første tre ingredienser ikke er alkohol, da dette vil tørre ud dit hår og fremme krus. Vaske og tilstand dit hår som anvist på flasken.

• Wrap dit hår i et håndklæde til at opsuge det overskydende vand på dine hår og overlade det der, for ikke længere end 20 minutter, eller indtil dit hår ikke længere dryppende våd. Ikke vride dit hår, slæbebåd på det tørre det, eller børste det mens det er vådt, da dette vil skade dit hår. Når dit hår er stadig våd men ikke dyngvåd våd, udpakke det og spray det med enten en varme beskyttelse produkt eller en leave-in conditioner til at beskytte det fra det varme, du er ved at anvende, koncentrerer sig på enderne af dit hår.

• Børste dit hår ud forsigtigt med en bred tand kam. Da du lige har brugt en conditioning produkt på dit hår og du bruger en bred tand kam, børste gennem dit våde hår vil være meget lettere og vil ikke forårsage brud.

• Opdele dit hår i fire lige store dele. Opdele afsnittet top- og fastgør den øverste halvdel med klip, mens du opdele bunden halvdelen i to sektioner og holde dem med clips eller hårelastikker. Når du har de nederste stykker sikret, kan du derefter del topsektion i halve og sikre dem op og ud af vejen med clips. Dette vil gøre det lettere for dig at blæse tørre dit hår jævnt.

• Anvende en glatning serum til hvert afsnit før du blæse tør det for en selv silkier, glattere finish. Start med den nederste del af dit hår og tørre en sektion ad gangen. Hold Orne børste under dit hår og køre det langsomt ned i slutningen, mens du peger en ionisk hårtørrer over sektionen. Sørg for at du holder tørretumbleren over håret, således at den varme luft skydning nedad. Dette vil hjælpe forsegle neglebånd af dit hår og reducerer krus. Afslut hvert afsnit med et skud af kølig luft, hvis du har en tørretumbler, der har en cool indstilling.

Tips & advarsler

  • En fordel ved glatning dit hår uden en flad jern er, at dit hår bliver lige uden for "fladt" udseende.
  • En ionisk hårtørrer til tørrer dit hår uden alle de skader, du ville påføre med en regelmæssig, og diffuser bidrager til at koncentrere sig i luften på ét område ad gangen.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com