Sådan Stop Tøjvask faldende

Sådan Stop Tøjvask faldende

Sådan Stop Tøjvask krympning. Alle har oplevet rædslen af vask en favorit artikel af tøj, kun for at have det ender ser som hip mode for førskolebørn. Når tøjvask er krympet, er der virkelig ikke meget der kan gøres for at genoprette det til sin tidligere voksen-størrelse herlighed. Her er et par tips om hvordan man kan stoppe Tøjvask krympning.

Instruktioner

• Læs care tags på dit tøj, før noget går ind i vaskemaskinen! Dette kan synes som et tydeligt skridt, men det er også det skridt, der er mest ofte savnet, hvilket kan resultere i et vilkårligt antal Tøjvask katastrofer.

• Afsat noget tøj, der opfordrer til håndvask og faktisk vaske det i hånden. Det er mere besværligt end at bruge vaskemaskinen, men vil give din hånd washables mere liv i det lange løb. Undgå at bruge alt for varmt vand når hånd vask. Lunken er tilstrækkelig. Lægge disse elementer fladt til tørre eller hænge dem.

• Gør det til en vane ud af ved hjælp af koldt vand for hovedparten af din vask cyklusser, sparer varmt vand til ting som håndklæder og sokker. Ikke blot vil dette i høj grad mindske chancerne for indskrumpet tøj, men det vil også skære ned på dine energiomkostninger. Der er endda vaskemidler rådighed, der er designet specielt til koldt vand vask.

• Hæng alle artikler af tøj du er ængstelig om at sætte ind i tørretumbleren. Selv pre-skrumpet ind bomuld krymper undertiden i tørretumbleren. Hvis du ikke har en udendørs tørresnor, blot sætte tøjet på bøjler og hænge på din bruser stang.

• Undgå høj varmeindstillinger på din tørretumbler. Indstillingen ingen varme er også et dårligt valg, medmindre du har halvandet år at vente på dit vasketøj til tørre. Split forskellen og gå med en lav Strik indstilling, forlader tøj inde, indtil de har tørret og ikke længere.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com