Hjemmelavet bue slynge

Hjemmelavet bue slynge

Transporterer gear, træet står og en bue kan være vanskelige mens vandre op og ned ad bakker at få adgang til et jagtområde. Ved hjælp af en bue slynge til wrap bue omkring din skulder kan frigøre én hånd til at bære gear eller bruge for balance. Mange jægere bruge produceret kommercielt bue slynger, men en hjemmelavet version er overkommelig, let og kan tilpasses.

Opbygge slyngen

Købe en brun, sort eller grøn nylon rem måle mindst 36 inches. Justere længden af remmen baseret på længden af den bue og krop størrelse af brugeren. For eksempel, hvis du skyder en kompakt bue måler 30 inches aksel til aksel, kan du trimme bæltet til mindre end 30 inches. Afbrød 30 inches af stroppen og sy hver ende omkring en hurtig release spænde. Brug af tunge garn, overlapper rem mindst en tomme og sy flere gange for forstærkning. Nylon rem kan findes på en lokal isenkræmmer, og spænder bør være tilgængelige på et Stofbutik.

Tillægge stævnen

Halveret de resterende seks inches af remmen. Wrap stropper omkring hver legemsdel lomme og sy anden enden af quick release spænde til stropper. Sted spænde på ydersiden af den bue, der vil tillade slynge skal transporteres over skulderen. Flytte spænder baseret på personlige præferencer eller lemmer vinkler. Du skal muligvis justere placeringen af spænder på buer med parallelle lemmer. Fastgør de to ender af spænder og slyngen er på stævnen og klar til brug.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com