Marine Corps vejer tab øvelser

Marine Corps vejer tab øvelser

Medlemmer af militæret er ofte beundret for deres kondition og deres trim physiques. De hårde og fit måder af Marine Corps er opnået gennem strenge workout regimer og konsekvent motion. Ved læring og øve nogle af motion rutiner brugt af marinekorpset og følge instruktionerne workout konsekvent, kan lignende toning og vægt tab opnås. Sørg for at konsultere en læge før du begynder en ny workout regime.

Trappe bjergbestiger

Sørg for at varme op med et langsomt tempo i begyndelsen af træningen og giver et par minutter for en cool ned for enden af træningen. Afstå fra hælder på styret af trappe bjergbestiger maskine under træningen, da dette kan mindske kalorier forbrændt under træningen. Holde dit tempo under en 20 minutters træning mellem 60 og 80 skridt et minut. Øge modstand en fuld point hvert andet minut.

Cardio og gymnastik

Indarbejde en hjerte-kar-rutine i din træning mindst fire gange om ugen. Dette kunne omfatter cykling, vandreture, løb, svømning eller endda gå og skal vare 20 til 45 minutter. Kombinere hjerte med gymnastik, eller styrke-øvelser. Dette kunne omfatte 10 gentagelse af 10 push-ups, fem gentagelser af 20 crunches og 10 gentagelser af 10 bænk dips. Suppleant muskelgrupper du træne dag til dag. For eksempel, fokus på øverste organ styrke en dag, abdominale muskler næste og ben efter der. Dette hjælper dig med at have et godt afrundet arbejde ud.

Dobbeltværelser

Kombinere sprints med styrke bevægelser til at hjælpe push kalorieindhold forbrændinger og ligeledes vægttab. Komplet 12 gentagelser af push-ups og derefter straks sprint i 15 sekunder. Gentage det og derefter give din krop til at hvile i et minut. Komplet 12 squats, efterfulgt af en anden sprint. Gentage sekvensen. Gentage processen næste dag, men at bytte ud pushups og squats for otte pull-ups og 20 håndvægt gynger. På den tredje dag, skifte ud den pull-ups og dumbbell gynger til 12 push-ups og 20 squats.

Skiftende områder

På dag ét, fokusere på brystet området og øvre arme med brystet styrke øvelser som incline bænk presser. Omfatter håndvægt og barbell curls for at styrke biceps. Den næste dag koncentrat på benene med øvelser som ben krøller og ben pressere, udnytte maskinerne i fitnesscentret. På den tredje dag, arbejde på din øverste organ styrke med pull-ups og vejede chin-ups. Koncentrere sig om dine skuldre og triceps med vægtstang front og lukket-grip bænk presser. På den sidste dag i din træning regime, indarbejde en række vægttræning aktiviteter såsom lat pull nedture og ben extensions. Indarbejde alle rutiner til at medvirke til at fremskynde kalorieindhold brænding byger af cardio.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com