Hvordan man laver kogt jordnødder i en Crock Pot

Hvordan man laver kogt jordnødder i en Crock Pot

Kogt jordnødder er en traditionel mad i mange sydlige områder i USA, hvor jordnødder er fælles. Traditionelt, er de fremstillet uden for over en brand i en stor støbejern pot. I dag, men foretrækker mange mennesker at tilberede deres kogt jordnødder i en crock pot eller ovenpå brændeovnen. Mens de tager tid til at forberede, vil fans af kogt nødderne er enig i det er værd at vente. Bruge denne nemme metode til at gøre kogt jordnødder i en crock pot.

Instruktioner

• Fjern skallerne fra i jordnødder. Skylle dem grundigt i varmt vand, indtil vandet kommer ud klar. Du kan købe pre afskallede jordnødder, hvis det ønskes, men disse bør også skylles før tilberedning.

• Placer jordnødder i en tre kvart crock pot, og fyld med vand. Tillad jordnødder til at suge i otte timer. Tilsæt ekstra vand, som nødvendigt. Peanuts vil absorbere størstedelen af vandet, så prøv at holde det så fuldstændige oplysninger som muligt ved topping ud hver time eller deromkring.

• Dræn crock pot, og fjern skind fra i jordnødder. Returnere dem til crock pot og fylde den med vand. Tilføje fire spiseskefulde salt. Du kan tilføje lidt mere eller mindre, hvis det ønskes, der passer til din smag.

• Cook i saltet jordnødder på lav varme i crock pot i yderligere otte timer. Drej temperatur til høj, og kog jordnødder i yderligere 60 til 90 minutter.

• Dræn de kogte jordnødder, og placere dem i en stor skål eller andre servering container. Tillad dem til afkøling i 10 til 15 minutter før servering. Gemme rester i en lufttæt beholder i køleskabet, eller fryse dem, hvis de ikke indtages inden for en uge.

Tips & advarsler

  • Hvis en lufttæt beholder ikke er tilgængelig til at gemme de kogte jordnødder i, simpelthen placere fad inde i en stor lynlås fryser taske og gemme. De kan også være placeret direkte i fryseposer og gemt, hvor de vil bo godt i år.
  • Efterlad aldrig kogt jordnødder sidder ude i mere end 24 timer. De har en meget kort holdbarhed, når de ikke er opbevares korrekt.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com