Brendan ture i Irland

Brendan ture i Irland

Med hovedsæde i USA er Brendan ferier en professionel rejsebureau, der tilbyder mere end 800 tour pakker til over 60 lande verden over. Brendans specialitet er etableringen af guidede ture, så turister kan fordybe sig i kulturen og traditionerne i deres feriemål uden begynder at kede sig eller ikke at vide, hvad de skal gøre næste. Virksomheden har også et irsk-baseret kontor i Dublin, der giver eskorteret og individuelle ture rundt på øen så langt nord som Sligo og så langt sydpå som kork eller Killarney.

Glimt af Irland Tour

På denne særlige Brendan tour du vil tilbringe ni dage besøger næsten hele øen Irland: vil du se St Patrick's Cathedral i Dublin, Kylemore Abbey i Connemara, Galway Bay, Cliffs of Moher og Blarney Castle. Rejsen begynder i den travle og livlige hovedstad Dublin hvor du kan gå de brostensbelagte gader i den gamle bydel og træde de historiske georgianske firkanter. Du vil blive ledsaget af en rejseleder til hele turen som du afgår Dublin mod Sligo, Castlebar, Limerick, Kerry, Blarney og Waterford. Et særligt højdepunkt er turen til Adare, også kendt som den smukkeste by i Irland; Her kan du vandre blandt de stråtækte hytter og stenmure før man går videre til Blarney for nogle traditionelle irske strik. Sørg for at du husker at kysse den berømte Blarney stone: noget, der siges at skænke gaven af veltalenhed over dem, der kysser det. Se afsnittet henvisninger til en fuld rejseplan og rutekort glimt af Irland Tour.

Irske pubber & Folklore Tour

Brendan ture i Irland

Besøg Guinness Storehouse på Brendans Irske pubber & Folklore Tour.

Begynd din pub og folklore tur af Irland i Dublin med en rundtur i Guinness Storehouse; Her kan du finde ud af præcis hvad går ind i et glas Guinness og endda sip på en pint i Gravity Bar med udsigt over den historiske by. Bo i Dublin for en anden dag og hovedet ud for den litterære Pub Crawl hvor du kan prøve nogle af byens fineste ales eller øl og forundres over skrivning talenter Joyce, Yeats og Behan. Et par dage senere i Blarney du er inviteret til at have en anden pint i fire-tiden National Pub årets Langton's Bar. Og før din tur hjem du opfordres til at udforske den irske nationale Stud, hjem til nogle af Irlands mest berømte og stamtavle racer af hest. Priserne for pubber & Folklore Tour starter ved $1,399.

Andre ture i Irland

Brendan er ikke den eneste rejsearrangør, der tager dig gennem de fantastiske byer og maleriske landsbyer i Irland. For eksempel, tilbyder overkommelige Tours en introduktion til Irland Tour for 2011, som tilbyder marmor workshops i Moycullen og et besøg på Crystal Factory Showrooms i Waterford. Scepter Tours tilbyder også en irsk ledsagede tour kaldet The Treasures of Ireland. På dette særlige tur vil du opleve alle de store attraktioner i og omkring syd for Irland med en lille smule historie smidt i: Cobh Heritage Center, Ring of Kerry, Blarney Castle og Dublins middelalderlige Trinity College Library. Se afsnittet ressourcer for links til andre irske rejsearrangører.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com