Hvad kan jeg gøre med sidesten hakket svinekød?

Hele er overstået og du er tilbage med en bunke af hakket svinekød. Før strafudmåling dig selv til en måned af spise kun hakket svinekød eller smide kødet i skraldespanden, et par ideer kan hjælpe dig med at bruge sidesten hakket svinekød i mange lækre måder.

Sandwich

Hakket svinekød overhældt med et lag af klæbrige, sød grill sauce er en fast bestanddel af sommertiden. Sat at sidesten hakket svinekød til god brug ved at blande det med en grill sauce efter eget valg. Scoop en hjertelig del af flavorful kødet på et kast til at gøre en trak svinekød sandwich. For nogle ekstra smag og konsistens, top den trak svinekød med et lag af sprøde cole slaw. Serveres sandwich med nogle chips og pickles for en velsmagende sidesten fest.

Empanadas

Mens empanadas er traditionelt en sydamerikansk godbid, give dem en amerikansk spin af fyld dem med sidesten hakket svinekød. Bland hakket svinekød i sauce, som muldvarp eller grill, eller med grøntsager, som grillet peberfrugt og løg, til at tilføje mere smag. Placer svinekød blandingen i dejen eller pre-made pie skorpe, derefter deep-fry empanadas indtil skorpen er gylden brun. For sundere, hjerte-venlige empanadas, bage dem i ovnen.

Pizza

Efterlade traditionelle pizza toppings som ost eller pepperoni til fordel for en næsvis trak svinekød pizza. Rulle ud en almindelig pizza crust, så top det med en mund-vanding lag af sidesten hakket svinekød. Støvregn svinekød med barbecue sauce. Drys på nogle røde løg, samt andre grøntsager, hvis du gerne vil have. Hinden pizza med nogle mozzarellaost og et strejf af strimlet cheddar for et ekstra spark. Efter et stykke tid i ovnen, vil pizza blive dækket af en smeltet laget af ost og flavorful svinekød.

Tacos

Du behøver ikke hakket oksekød at gøre en taco. I stedet bunke nogle sidesten hakket svinekød i en taco shell til at gøre en syd for grænsen variation af den traditionelle trak svinekød sandwich. Slather hakket svinekød i salsa at opsuge lækre sydvestlige varianter. Tilføje nogle chili pulver, også for mere smag. Hæld krydret svinekød i en hård tortilla eller en blød taco shell. Afslutte taco med forfriskende salat samt revet ost og en klat af creme fraiche.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com