Sjove ting at gøre i West Palm Beach, Florida

West Palm Beach er beliggende i hjertet af Florida's Gold Coast, en underholdning Mekka for dem, der ønsker at være ude i solen såvel som dem, der søger for kulturel oplysning. Tempereret vintre og varme somre gøre mange udenfor aktiviteter tilgængelige året rundt i West Palm Beach. En nylig downtown genoplivning som følge af en ny shoppingområde--CityPlace--har resulteret i en bolig- og kulturelle velsignelse til byen. Besøgende på udkig efter sjove aktiviteter i West Palm Beach vil være tilfreds med de talrige valgmuligheder til rådighed.

Vandsport

West Palm Beach er hjemsted for en bred vifte af vandsportsaktiviteter. Sejlads, fiskeri og surfing kan gøres mange steder. Der er flere fiskeri chartre - for en halv eller fuld dag--kan tage dig og dit parti offshore at fiske tarpon, haj, sejlfisk og tunfisk. For dem, der ønsker at pilot båden selv, der er en række af både--både fiskeri og rekreative--der kan lejes for at tillade dig at cruise fjorde i nærheden af West Palm Beach eller gå offshore. Der er et par gode steder i nærheden Palm Beach at fange anstændig bølger, hvis du kan lide at surfe.

Kultur

For de leder efter kulturelle aktiviteter, har West Palm Beach masser at tilbyde. Downtown West Palm Beach har talrige museer og teatre i én central placering. For dem interesseret i historie og kunst er der Norton Museum of Art og Armory kunst Center. Performing arts er godt repræsenteret samt ved Palm Beach Dramaworks, operaen i Palm Beach, Palm Beach Ballet og Kravis Center, hvor talrige touring Broadway show produktioner er vært hvert år. Populær musikfans kan finde deres favorit handlinger standsning af Meyer Amphitheatre og Palm Beach County Convention Center på tour.

Dyr

Dyreelskere har mange muligheder i West Palm Beach. Palm Beach Zoo på Dreher Park byder på 1.700 dyr på en 23-acre layout. Lige uden for West Palm Beach bygrænsen er Lion Country Safari, som blev etableret i 1967 og funktioner mere end 1.000 dyr, der holdes i et stort indhegnet område men stand til at strejfe frit. Et andet sted at se dyr på nært hold i West Palm Beach er græsklædte farvande Bevar, en 20-square-mile vådområder bevare hjem for mange arter af fugle, pattedyr og marine liv.

Årlige aktiviteter

West Palm Beach er hjemsted for flere årlige begivenheder. SunFest, en festival afholdt langs havnefronten West Palm Beach er i gennemsnit en årlig deltagelse af næsten 300.000 og tiltrækker flere nationale popmusik handlinger. Andre årlige begivenheder omfatter Barrett-Jackson opkøber bilauktion, Palm Beach International Film Festival, Palm Beach Boat Show og Winter Equestrian Festival. Ugentlige arrangementer omfatter Clematis ved nat, som er et udstillingsvindue for lokale musik kunstnere, og det grønne marked, som afholdes hver lørdag i vintermånederne for lejlighedskøb jægere og lokale købmand tilhængere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com