Hvordan du fjerner maling fra et barns hår

Maleriet er en sjov aktivitet for børn men maleri ulykker kommer med territoriet. Maling har tendens til at nemt ende op i uønskede områder som dit barns hår. Sværhedsgraden involveret i at fjerne maling fra dit barns hår varierer med typen af maling samt mængden af maling. I nogle tilfælde fjerne malingen i dit barns hår er relativt hurtigt og nemt, men i andre tilfælde processen er mere besværlig og tidskrævende.

Instruktioner

• Vask dit barns hår med shampoo, hvis malingen er vandbaseret maling. Latex maling og akrylmaling er vandbaseret maling. Tillad shampoo til at sidde på maling i fem minutter eller indtil malingen Blødgør.

• Kam selv håret med en tættekam. Pick ud stædig bits af maling med fingrene. Skyl håret med vand. Tilføje flere shampoo, hvis nødvendigt.

• Blød maling med olivenolie, hvis malingen er oliebaseret maling. Oliebaseret maling er sværere at fjerne end vandbaseret maling. Tillad olivenolie til at sidde på maling til flere minutter, indtil malingen Blødgør.

• Kam gennem håret med en bøde-kam og en børste som foreslået i trin 2. Det kan være nødvendigt at kam eller børste håret lidt mere aggressivt for at få olie maling ud. Tilføje flere olivenolie, hvis det er nødvendigt og Gentag proceduren. Vask barnets hår med shampoo, når malingen er fjernet.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge maling fortynder eller terpentin på du barnets hår. De er giftige og kan brænde dit barns hovedbund.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com