Sådan Cook kylling den sunde måde

Sådan Cook kylling den sunde måde

Der er en masse måder at tilberede kylling, fra velsmagende friturestegt kylling hjerte-sund pocheret kylling. Stegning og bagning er sunde alternativer, men pas på, hvordan fjerkræ absorberer sin egen saft mens stegning eller bagning. Grillet kylling er det sundeste valg fordi fedt afløb ud af kyllingen, mens absorbere en masse smag fra grillen. Køb klasse A, økologisk fodret kyllingebryster, enten friske eller frosne. Bryst eller hvidt kød, indeholder slankere kød end mørke kød, og er et bedre valg for et sundt hjerte og fedtfattig kost.

Instruktioner

Sådan Cook kylling den sunde måde

• Optø frosne kyllingebryster natten over i køleskabet. Fjern alle fedt eller hud, kød hvis uden skind kylling ikke er tilgængelig.

• Skyl kyllingebryster grundigt. Saft af en citron, lime eller orange og gnid juice hele kyllingebryster. Gnide en blanding af friske eller tørrede krydderurter såsom rosmarin, salvie og koriander ind i kyllingen.

Alternativt, marinere kyllingen i stedet for at bruge en gnide. Kombiner 1 tbsp. olivenolie med saften fra en lime, citron eller appelsin. Tilføj en blanding af din favorit krydderier. Ryst og pels kylling stykker med marinaden i en fryser taske. Køleskab fryseren posen med marineret kylling, for en time eller længere.

• Børste grill-rist eller indre af en indendørs grill med oliven olie til at forhindre kylling klistrer. Bland nogle flydende røg ind i olie for ekstra smag.

• Grill din kylling ved en lav temperatur på 230 til 250 grader Fahrenheit i en længere periode af tid til at forhindre tør og kulgrillede kød på den udendørs grill. Madlavning kylling af indendørs grill tager halvdelen af tiden på grund af begge sider af kødet modtager lige varme. Cook, indtil saft løbe klar. Undgå for meget eller utilstrækkeligt kylling ved hjælp af et termometer. Indsæt termometer inde i brystet. Kylling er sikkert at spise når de indre temperatur når 165-170 grader Fahrenheit.

• Hvile den grillede kylling på et fad i 15 minutter, så de naturlige saft kan omfordele overalt i kødet, forhindrer udtørret kylling. Dække den kogte kylling med folie for at forhindre afkøling for hurtigt. Server grillede grøntsager med kylling til en lækker sundt måltid på grillen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com