Hvordan man vælger båd ankre

Du ville aldrig køre bil uden bremser, og du bør ikke drive en båd uden et anker. Et anker virker som en simpel enhed: du lægger det over rælingen, når du ønsker at hænge ud et sted for en stund. Valget af ankre og anker typer kan synes næsten hallucinationer, men blot basere din pick på din båd og destination.

Instruktioner

Hvordan man vælger båd ankre

Bestemme, hvad størrelse anker du har brug for. Hvor lang er din båd? Hvad det vejer--ikke brutto register tonnage, men dens deplacement vægt. Anker vægte for små både varierer fra fire pounds til 100 pounds, afhængigt af hvilken type anker valgt og længde og vægten af din båd.

Kontrollere hitlisterne i farvande, hvor du vil forankring og bestemme vanddybder på disse steder. God forankring afhænger mere af vægten af anker rode indsat end til at få et godt "bid" i havbunden. Standard praksis er at udbetale en længde af anker rode, der er fem til syv gange dybde af vandet.

• Se på hitlisterne igen og se, hvilke bunden typer du ankrer op i. Er din sædvanlige forankringer på steder, hvor bunden er primært mudder? Grus? Klipper? Sand? Hvor en plov anker kan være ideel for en mudder bund, ville en fluke anker strander. Ligeledes, en plov anker skinner på tværs af en grus bund, hvor en fluke anker giver god bedrift magt på grus i åbent hav.

• Kontrollere, hvilke typer af ankre andre bruger. Spørge kolleger lystsejlere hvilken slags "krog" de bærer. Hvis de går til de samme forankringer, som du gør det, spørge, hvis de stødt på problemer med anker.Husk at der er kun tre typer af ankre: fluke, plov og champignon. Fluke og plov ankre graver i havbunden; svampen ikke. De champignon stil er normalt bruges til fortøjninger; Det er en vægt, der sidder passivt på bunden. Selv så, en lille champignon type ikke foul rode og forårsage problemer, når du vejer anker.

Tale med producenter. De fleste af dem tilbyder en variation af hver af de tre anker typer. Danforth anker og Fortress ankeret er begge fluke-type ankre; i virkeligheden, er "Danforth" og "Fæstning" handelsnavne, der er blevet generiske etiketter for enhver fluke anker. Men Danforth og fæstning selskaberne også gøre en linje af plov ankre og champignon ankre, selvom disse ikke er deres primære produktlinier. Det betyder, at anker udvælgelse, når forbi bunden tilstand af forankringen og anker størrelse, er i vid udstrækning et spørgsmål om sammenligning af priser.

Tips & advarsler

  • Husk altid at sænke ankeret--ikke slippe det--over siden; at tage en smule mere pleje hjælper med at forhindre tilgroning og i nogle områder, skader på coral.
  • Sejlsport er en vidunderlig aktivitet, men det kan være farligt. Så overhold alle sikkerhedsforanstaltninger og navigationen regler.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com