Hvordan man træner for Roller Derby

Det tager mere end skating færdigheder til at udmærke sig på roller derby. Du skal være så hårdt, som du er hurtig til at overleve brutale blokke og organ kontrollerer fra rivaliserende skatere. Før du er klar til at snøre dine skøjter og Tilmeld dig et hold, skal du træne.

Instruktioner

• Komme i form. Slanke og give dit hjerte-kar-system et godt arbejde. Skøjteløb og rammer vil skubbe din krop til grænsen, så du skal sørge for du er godt konditioneret før snøring skøjterne i en reel derby.

• Øve dine skating færdigheder. Invest i en god par quad skøjter, begunstiget skate model af roller derby. Konfigurer kegler og forhindringer at gøre et kursus for dig selv. Brug et stopur til at forbedre din hastighed.

• Finde andre til at slutte sig til dig i din træning. Selv hvis du ikke kan finde et hold af roller derby proffer til at hjælpe med at træne, overveje at mobilisere nogle af dine venner. Det er nemmere at vedligeholde din træning regime, når det er sjovt og socialt.

• Indlede dig til en verden af fuld kontakt. Du vil få en fornemmelse for, hvordan man kan tage et hit, før du indtaster en reel roller derby konkurrence. Hvis du ikke kan finde andre at skøjte med dig, få nogle venner til at Kyle skum fodbolde på dig, mens du skate forbi.

• Studere reglerne for roller derby at lære, hvordan spillet spilles. To hold af fem skate rundt en cirkulær bane. Spillere kendt som "jammere" forsøge at skød feltet mens "blokkere" og "omdrejningspunkterne" forsøge at hindre deres fremskridt.

• Gå se en reel roller derby kamp. Kontakt roller derby league i din by og se hvornår det vært for en turnering. Sidde i den forreste række til at få et godt overblik over handlingen på banen og roller på forskellige skatere.

• Host en scrimmage roller derby runde at få nogle praktiske erfaringer med sport. Før du er klar til at skate i en reel derby, skal du få en fornemmelse af hvordan spillet spilles faktisk. Du kan skøjte praksis derby i dit lokale fitnesscenter eller medborgerhus.

Tips & advarsler

  • Sørg for at bære den rette sikkerhedsudstyr, mens du træner for roller derby. Knæ og albue puder er et must. Selv om jeres ikke ' engagerende i fuld kontakt aktiviteter, mens du træner, er det godt at bære puder og en hjelm, så du er komfortabel skating med den ekstra bagage.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com