Stier omkring Walden Pond i Massachusetts

Stier omkring Walden Pond i Massachusetts

Uanset om du er en forfatter, lille landmand, filosof eller vandrer, ingen tur til Concord, Massachusetts, er komplet uden en rolig vandretur omkring den rolige og berømte Walden Pond. En National historiske vartegn, der er blevet anset for fødested bevægelighed bevarelse, Walden Pond er ofte overset for sin vandring potentiale. Der er 335 hektar af uberørt woods omkring søen, herunder vandrestier, der var gennemskæres af Henry David Thoreau selv.

Layout

Walden Pond stat Reservation er både en bevarelse--2.500-acre "Walden skoven"-- og en 335-hektar stor offentlig park. På center giver Walden Pond en fredelig vartegn for vandrere, der kan tilbringe dagen med gennemkører kystlinjen eller venturing ud i de omkringliggende skove. Besøgscenter og parkeringsplads overse pond's primære sandstrand, som er udgangspunktet for den vigtigste vandresti.

Vandrestier

Kun en vandresti, 1,5-mile "hjerte-sund" dammen sti, cirkler Walden Pond, selv om flere andre filial i de omkringliggende skove. Denne shore-hugging trail tilbyder spektakulær udsigt over søen, især i efteråret når træerne begynder at skifte farve. Langs stien, vil du støde på en replika af Thoreaus et-værelses hytte hvor han skrev "Walden" i 1854, samt andre historiske markører. Tydeligt markerede side stier veer ikke mere end en mile ind i Walden Woods. Mod nord og vest for dammen kan du afhente Emerald's Cliff Trail, Heywoods Meadow sti, Grusskove Trail og Pine Ridge Trail. Mod syd og øst forgrening kortere stier off Dam sti, herunder Ridge sti og Sherwood Trail. Når du ankommer på den store parkeringsplads, stopper ved besøgscenter at afhente en detaljeret trail kort, eller download en kopi på Massachusetts Institut for bevaring og fritid hjemmeside.

Ved at gå

Walden Pond stat Reservation, herunder vandrestier i Walden Woods og dammen, selv, er åben året rundt fra 5 a.m. til en halv time efter solnedgang. Når det rekreative område når kapacitet, eller 1000 besøgende, lukker parken for nytilkomne. Dette er ofte tilfældet på travle amerikanske ferier og tre-dages weekender om sommeren. Regner med at ankomme tidligt for at sikre en plads på sporet. For ajourførte kapacitet rapporter, kalde park direkte på 978-369-3254.

Tips og betragtninger

102-mund-dybe Walden Pond er sikkert til svømning, så du kan nyde en post vandretur dukkert på pond's sandstrand, som ligger overfor det vigtigste parkeringsplads. Livreddere er på vagt fra Memorial Day gennem Labor Day. Svømmere må ikke forsøge at svømme tværs over søen. Om vinteren vandreture Walden Pond's områder dobbelt som langrend eller snowshoe stier, så vær parat til at give, hvis du vandrestier. På grund af den historiske status for reservationen er der en hel del ting, du bliver nødt til at forlade i hjemmet, herunder kæledyr, flydeudstyr, cykler, grill, alkoholholdige drikkevarer, camping telte, jagt udstyr, off-road køretøjer og metaldetektorer.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com