Beachfront hoteller i Athen, Grækenland

Beachfront hoteller i Athen, Grækenland

Som en af verdens ældste byer, har Athen, Grækenland, tegning turister i over 3.000 år. Rejsende er kommet til dette område af Grækenland allerede i oldtiden for dens vidunderlige seværdigheder, varmt vejr, trading muligheder og seaside aktiviteter. Selv ved stranden hoteller ikke er rigelige i Athen, et par accommodations forbløffende seaside udsigt og upscale faciliteter.

Astir Palace Resort

Astir Palace Resort er et kompleks af tre beachfront hoteller i Vouliagmeni Athen Kommune: Athens W, tidligere Afrodite, Arion og Westin. Feriekomplekset omfatter 75 hektar stor privat halvø langs den athenske Riviera. Indkvarteringen omfatter rummelige værelser, private bungalows og executive suiter. Syv restauranter tilbyder alt fra gourmetmiddage til casual græske strand-side kroer. Middelhavsinspirerede fiske-og skaldyrsretter er featured samt grillet fisk og kylling, pasta, friske salater, Sushi og udsøgte vine.

Feriestedet har 3 udendørs swimmingpools, tre private strandområder udstyret med vandsportsfaciliteter, to fitnesscentre og en skønhedssalon. Hotellets spa og thalassoterapi center tilbyder havvand behandlinger i form af kropsindpakninger, alger scrubs og hydro-massage terapi. Akropolis og Poseidon-templet er omkring 12 miles fra feriestedet, og Eleftherios Venizelos internationale lufthavn er 18 miles væk.

Divani Apollon Palace & Spa

Divani Apollon Palace & Spa er et Strandhotel på den athenske Riviera 11 miles fra Athens verdensklasse shopping, kunstgallerier, museer i antikken, levende musik og danseklubber. Alle værelser har privat balkon med udsigt over Middelhavet. Suites fremvise antikke italienske møbler, dekorativ trægulve og pejse.

Hotellets faciliteter omfatter en privat strand, opvarmet indendørs swimmingpool, en havvand og ferskvand udendørs swimmingpool, et fitnesscenter, sauna og dampbad, tennisbaner og en joggingsti. Gæsterne vil finde en 18-hullers golfbane og Vouliagmeni Marina mindre end en mile væk.

De on-site Anemos og Mythos af havet restauranter har retter og fiske-og middelhavsretter. Atlantis Lounge og Veranda, og linjen Pelagos hver tilbyder en begrænset menu, cocktails og vine.

Plaza Resort Hotel

Plaza Resort Hotel på Anavyssos Beach tilbyder luksuriøse værelser og suiter, alle med havudsigt. Accommodations funktion senge med hovedgærder af læder, lædersofaer og træ stole med læder eller stof puder.

Hotellet har en privat strand med vandsportsfaciliteter, liggestole og parasoller. Den udendørs swimmingpool og bar er nær stranden. Yderligere aktiviteter på stedet omfatter tennisbaner, mini fodbold, fiskeri, dykning og windsurfing; Golf, ridning, paintball og go kart racing er tilgængelige inden for 30 minutters kørsel.

Hotellets to restauranter, den blå Gourmet og elfenben, der støder op til stranden. Ocean poolbar og Au Bar byder på snacks, sandwiches og drikkevarer hele dagen. Limousine og shuttle service er til rådighed på anmodning.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com