Hvad snorkling?

Hvad snorkling?

Snorkling er en nem og sjov udendørs aktivitet, der kan gøres på næsten enhver strand eller kystområde i verden. Udstyr er billig og transportabel, færdigheder, der kræves minimal, og den meget sikker aktivitet. Derudover snorkling tjener som en god gateway aktivitet for dykning.

Identifikation

Snorkling er en populær rekreativ aktivitet, der giver mulighed for en svømmer at iagttage havet liv med et minimum af udstyr og uddannelse og den samme grad af sikkerhed som regelmæssige åbent hav svømning.

Udstyr

Den mindste grundlæggende udstyr til snorkling er en dykker maske, svømning finner og en snorkel (vejrtrækning tube). Nogle snorklere også bære en flotation enhed, og i koldere vand, en våddragt kan være slidte.

Betydning

Snorkling dybest set består af svømning på overfladen, ved hjælp af maske til at kigge og se hvad der foregår i farvande under mens vejrtrækning gennem snorkel. En frygtløs snorkler kan kombinere dette med hud dykning, hurtigt sparker ned til dybder på op til 5 meter for kort nærmere.

Advarsel

Den største risiko i snorkling er solskoldning på ryg og skuldre. De fleste snorkling foregår i tropiske farvande, og folk ikke iført t-shirts, våddragter, eller en tyk frakke af sunblock har tendens til at komme væk med dårligt brændt skuldre, øvre ryg og hals.

Beliggenhed

De bedste steder for snorkling er rev og klipper, der tiltrækker fisk, men lav strømninger og stor synlighed. Mest populære strandområder vil have en anstændig snorkling spot i nærheden, selv om de ikke måske være mærket som sådan.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com