De bedste vandtæt sokker

Traske gennem muck, tager funk, sump og endog krystalklare alpine vand sit vejafgift på dine fødder. Ikke alene er det koldt og fugtigt, men våde sokker forårsager vabler, hvilket gør for en ulidelig tur. Vandtæt sokker vil låse vand ud, holder dig mere varm, tør og komfortabel på vandreture, rygsæk treks, fiskeri ture og andre aktiviteter, hvor at sætte begge fødder i vandet er en uundgåelighed.

Hvad skal man kigge efter

Helt ærligt, vandtæt sok marked er et nichemarked, hvor kun en håndfuld producenter konkurrerer. Dette gør det relativt nemt at vælge sokker, fordi der ikke så meget at sammenligne. Du ønsker en god vandtæt/åndbar membran som Gore-Tex. Sokkerne skal have nogle stræk til dem, så de glider på nemt og overholde din fod. Du vil have noget at væge fugt - enten et indre lag af sok, selv eller en separat sock liner. Sørg for at skelne mellem "vandtæt" sokker og "vandtæt."

Rocky Mountain Gore-Tex Oversocks

Rocky Mountain Sokkerne er lavet af markedets førende vandtæt åndbar stof. Stretch Gore-Tex overdel holde sok svøbt stramt til dine ben og ankel mens ikke-stretch Gore-Tex sål og bunde giver holdbarhed og stabilitet. Sømmene er forseglet med Gore-søm for ekstra vandbeskyttelse. 14 korrekturlæsere på REI.com gav den Rocky Mountain Oversocks en klasse-førende 4-stjernede (ud af fem) rating.

SealSkinz vandtæt sokker

Den anden store navn i vandtæt sokker, SealSkinz sokker bruge en tre-lags konstruktion, der omfatter en nylon yderstof, vandtæt/åndbar membran og bløde, fugt-wicking Coolmax liner. Vejledninger fra de nationale bas Guide Service, en Virginia lystfiskeri guideservice, lægge Sokkerne på prøve og kom tilbage med solid anmeldelser. Guide Steve Chaconas sagde om sin oplevelse: "regn, sne, solskin, iført SealSkinz sikrer, vi holder vores fødder varme og tørre."

NRS grænse sok med HydroCuff

Specialbyggede for sejlsport, NRS grænse sok bruger en vandtæt blanding af tre-millimeter neopren og titanium laminat lim til at holde dig varm og tør. HydroCuff låse omkring benet, holde vand. Sømmene er limet, blind-syet og tapede for yderligere at beskytte mod vand indtrængen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com