Billige hoteller i det centrale London

Billige hoteller i det centrale London

Ikke alene er London en by, der er fuld af historiske og kulturelle museer, der er også en række rekreative parker, zoologiske haver, forlystelsesparker og lokale teatre for turister at nyde. Centrale London er hjemsted for smarte Notting Hill, Regents Park, London Bridge, Buckingham Palace, Bayswater, en række restauranter og små butikker. Der er også vandreture og mountainbikestier. Mens besøger Central London, er der masser af hoteller at vælge imellem, især dem, der tilbyder billige natlige priser.

Days Inn

Dage Inn Victoria ligger bekvemt i nærheden af en række lokale attraktioner, herunder Buckingham Palace, Royal National Theatre, Tate Modern Gallery, Houses of Parliament, lokale teatre, restauranter og butikker. Faciliteter omfatter en restaurant og bar samt en konference- og business center med adgang til trådløst Internet. Værelserne har satellit-TV, bestillingsfilm, en dronning eller to twin-størrelse senge, hårtørrer og gratis shampoo og balsam.

Days Inn

82-86 Belgrave Road

Victoria, London

+ 44-0-20-7828-8661

daysinn-westminster.co.uk

Colliers Hotel

Selvom Colliers Hotel tilbyder prisvenlig indkvartering, har hotellet komfortable værelser, kontinental morgenmad og en fantastisk beliggenhed tæt på offentlig transport, Buckingham Palace og en række butikker og restauranter. Der er 20 grundlæggende eller eget værelser. Samtlige værelser har kabel-TV, telefon og trådløst internet. Grundlæggende værelser kommer ikke med en privat badeværelse, men badning faciliteter er bekvemt beliggende lige ned i hallen. Suiterne inkluderer en konge eller dronning-store seng, roll-away bed, Strygejern og strygebræt og gratis shampoo og balsam.

Colliers Hotel

95/97 Warwick måde

Victoria, London

+ 44-020-7834-6931

colliershotel.co.uk

Alexandra Hotel

Alexandra Hotel ligger i hjertet af det centrale London, tæt på en række store attraktioner såsom Hyde Park, Marble Arch og Oxford Street. Det er også kun en blok væk fra Paddington tog- og offentlig transport. Selv om det er et budgethotel, tilbyder Alexandra fremragende faciliteter, herunder en komplet morgenbuffet, egen restaurant og bar og gratis trådløs internetadgang. Værelserne en enkelt eller dobbelt seng, skrivebord, Strygejern og strygebræt og gratis shampoo og balsam.

Alexandra Hotel

159/161 Sussex Gardens

Paddington, London

alexandrahotel-paddington.co.uk


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com