Hvordan man laver tykt krøllet hår permanent lige

Tykt, krøllet hår kan være svært at kontrollere. Det er ofte let påvirket af regn og fugt, og kan være kruset eller uregerlige. Hvis du har tykt, krøllet hår, kan du gøre det permanent direkte via kemiske glatning processer. Kemisk afslappende dit hår ændrer dets sammensætning, så det forbliver lige, selv når det bliver vådt. Det er fast på håret, men det påvirker ikke dit hår follikler, så dit nye hår vil stadig vokse i krøllet. Der er ingen måde at ændre hårsækkene, så vil de vokse i straight.

Instruktioner

• Besøge en professionel frisør. Hvis du har dit hår kemisk rettede af en professionel, reducere du sandsynligheden for skader på dit hår. Opsøge en frisør, der har erfaring i glatning kemisk hår.

• Køber et hjem hår glatning kit. Disse at-home kits er undertiden kaldt hår afslappende kits. De fleste kits omfatter alt hvad du behøver at glatte dit krøllede hår derhjemme, såsom hår glatning løsning, shampoo, balsam, en blanding køkkenredskaber og vaseline. Hvis din kit ikke kommer med beskyttende handsker, købe nogle separat for at beskytte hænderne mod kemikalier. Du kan finde hjem, glatning kits på de fleste skønhed levering og kosmetiske butikker.

• Følg instruktioner for den glatning kit. Vejledningen varierer lidt fra kit til kit, så sørg for at du følger din særlige kit instruktionerne nøje. Kun forlade glatning løsningen på dit hår i den angivne periode. Hvis du lader det på i længere tid, kan du beskadige og endda brænde dit hår.

• Fjern alle kemiske fladjern fra dit hår. Bruge den kit shampoo flere gange for at sikre ingen kemikalier forbliver i håret.

• Anvende dybe balsam til dit hår. Kemikalier har en udtørrende virkning på dit hår, så det er bydende nødvendigt at dybt fugter det efter kemiske glatning.

• Gentag de kemiske glatning proces på dine rødder som de vokser ud. Du behøver kun at behandle de nye rødder. Tilbagetog ikke dele af dit hår, som du har allerede kemisk rettede.

Tips & advarsler

  • Undgå kemisk glatning hår, der har været for nylig farvet eller farvet.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com