Hoteller og moteller i nærheden af Winchester, Tennessee

Hoteller og moteller i nærheden af Winchester, Tennessee

Ikke alene har byen Winchester--beliggende i Franklin County--Tennessee naturlige skønhed eksisterende med majestætiske bjerge, bølgende Marker og søer, det har også mange attraktioner og aktiviteter for besøgende til at engagere sig i. Uanset om du nyder udendørs aktiviteter, at udforske byens historiske seværdigheder eller shopping, kan Winchester rumme dig. Besøgende kan vælge fra område hoteller og moteller, der kan rumme alle budgetter.

Best Western Inn

Best Western Inn er bekvemt beliggende i nærheden af Tim vadesteder Marina og søen og Jack Nicklaus Golf Course. De 20 værelser kan rumme børn i alderen 12 og under uden beregning i værelser med en betalende voksen. Der tilbydes en daglig gratis morgenmad og en avis og parkering er også gratis. Der er mange restauranter i gåafstand fra hotellet. Nogle valg omfatter Wendy's, Pizza Hut og husets stimle sammen. Bortset fra forskellige business services er der også en on-site vaskerifaciliteter for gæster at bruge og en swimmingpool. Aktiviteter for gæsterne til at engagere sig i nærheden af hotellet kan omfatte fiskeri, tennis og volleyball.

Best Western Inn

1602 Dinah Shore Blvd.

Winchester, TN 37398

931-967-9444

Bestwestern.com

Jameson Inn

Jameson Inn er fire minutter fra Winchester, Tennessee, og ifølge sin hjemmeside, tilbyder hotellet moderne bekvemmeligheder selvom det har fornemmelsen af en country inn. Gæsterne på hotellet kan nyde en gratis morgenmad og i hotellets lobby er der en Internet-kiosk, der kan bruges. Værelserne på dette hotel med alle standard bekvemmeligheder og hvis ønskede værelser med mikrobølgeovn og køleskab er også tilgængelige. Aktiviteter inden for hotellet kan omfatte træning i hotellets fitnesscenter eller nyde swimmingpoolen. Aktiviteter udenfor hotellet omfatter besøger Amsouth amfiteater, udforske Tims Ford State Park og Golf på den bærer spor Golf Course.

Jameson Inn

1838 Decherd Blvd.

Decherd, TN 37324

931-962-0130

jamesoninns.com

Ferie Landing Motel

Den ferie Landing motel ligger 22 minutters kørsel fra Winchester, Tennessee, og tilbyder overkommelige værelser, der er fuldt møbleret. Minimumsalderen for at reservere et værelse på dette motel er 21 og ved check-in et gyldigt kreditkort er nødvendigt i tilfælde af skader under opholdet. I September 2010, er kæledyr tilladt i motellet for en $25 gebyr. Ikkeryger-facilitet er beliggende på havnefronten i Tims Ford Marina og fordi denne facilitet fylder hurtigt, advance forbehold anbefales. Motel Gæster kan spise på hotellets egen blå Gill Grill restaurant og engagere sig i områdets attraktioner såsom sejlads og fiskeri.

Ferie Landing Motel

912 gamle Awalt vej

Tullahoma, TN 37388

931-455-3151

holidaylanding.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com