AMA Dragbike regler

AMA Dragbike regler

Motorcykel drag racing er en populær sport for cykelentusiaster til at se eller deltage i. AMA Dragbike serie regler give amatører og professionelle ryttere mulighed for at konkurrere mod hinanden i indstillinger, der fremmer konkurrence og lige mulighed for at vinde. Selvom serien suspenderet sin professionelle operationer i juli 2010, den amerikanske Motorcyklister Association fortsætter med at bruge regler for regionale arrangementer.

Racing Basics

På en AMA Dragbike race konkurrere ryttere på lignende klasser af cykler mod hinanden i et "knockout" format til at bestemme en eventuel event vinder. Parenteser er indstille baseret på kvalificerende løber og funktion to ryttere væddeløb mod hinanden på enten en one-kvart mile eller en ottendedel mile lige strækning. De racer, der når målstregen forskud til næste runde, mens taberen er færdig.

Rytterne line op på startlinjen og "fase" deres cykler, indtil de er jævnt matches på startlinjen. En serie af lys kaldes "Juletræ" betyder når en race vil begynde. Grønt lys betyder, at rytteren kan gå; krydsede startlinjen før det grønne lys er en automatisk diskvalifikation. Ryttere skal holde sig inden for deres lane under en løbetur; passage på en anden linje er også en automatisk diskvalifikation.

Racing klasser

For at sikre lige konkurrence, er løb afholdt inden for forskellige klasser. Hver klasse af konkurrencen har sit eget sæt af specifikationer for funktioner af motorcyklens motorstørrelse, chassis specifikationer og dæk bredde. For eksempel, den hurtigste form for AMA Dragbike racing er Top Fuel Division, og disse cykler kan have to motorer med trykladning motorer har en maksimal forskydning af op til 1.700 kubikcentimeter. Motorcykler i klassen Funnybike kan have indbygget motorer med en maksimal samlede forskydning af 2.000 kubikcentimeter.

Mindstevægt af motorcykel og rider måles også i nogle klasser. Top Fuel cykler kan veje 550 til 685 pounds afhængigt af motoren bruges. Men der er ingen minimum vægtgrænse i inddelinger som Pro Street og Real Street.

Sætter rekorder

Poster opbevares i begge tophastigheden nås for enden af sporet og den samlede forløbne tid (ET) at gøre en pass ned ad sporet. I rækkefølge for at blive officielt anerkendt af AMA, skal rytteren udfylde en anden opstille henne ved den samme begivenhed, der ligger inden for én procent af varemærket. Det ville betyde, at en ny ET rekord på 7,5 sekunder "følges op" med en anden kørsel af mindst 7.575 sekunder for at være en officiel rekord. En rytter, sætte en ny rekord på 200 miles i timen skulle ligeledes tilbage op at køre med en anden køre mindst 198 miles i timen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com