Forskellen mellem en juble Dance & aerobic

Forskellen mellem en juble Dance & aerobic

Gentagne bevægelser og high-speed tempoet i en juble dans kan overfladisk ligne en aerobic rutine, og juble danse er en form for aerobic. Men mens aerobic primære mål er at opnå fysisk fitness og mobilitet, juble danse er designet til at underholde og pumpe op en menneskemængde. En juble dans kræver generelt mere specialiserede færdigheder end en aerobic rutine.

Uddannelse og færdigheder

Målet med et aerobic klasse er at forbedre kondition og muskelstyrke, og de fleste aerobic er baseret på håndbevægelser, den gennemsnitlige person kan optræde med en lille smule af praksis. Lunges, squats, stepping og arm bevægelser er typisk en del af aerobic-timer. Cheer danse, kan dog være meget komplekse, eftersom deres mål er at underholde. Cheerleaders kan bygge pyramider, smide andre cheerleaders, udføre tilbage flips og komplet komplekse dance-baserede bevægelser.

Fleksibilitet

Aerobic ofte har til formål at øge fleksibiliteten af deltagere og kan afsætte en del af klassen til at strække. Men det primære formål med stretching i aerobic er at mindske skader og forbedre mobilitet, mens juble danse regelmæssigt indarbejde imponerende feats af fleksibilitet. Under en juble dans, kan cheerleaders udføre opdelinger, løfte benene over deres hoveder eller udvide deres ben lige ud i luften mens springning.

Energibehov

En juble dans varer normalt længden af en enkelt sang--3 eller 4 minutter. Aerobic, derimod, er designet til at holde din puls forhøjet for en længere periode, og de fleste aerobic er mindst 20 eller 30 minutter lange. Derfor, aerobic typisk kræve mere langsigtet energi-udgifter, mens et cheerleading dans kræver en kort burst af energi. Cheerleading danse er typisk mere intens end en aerobic rutine, fordi dansene ikke behøver at opretholdes over en lang periode.

Jublende og aerobic

Fordi cheerleading danse kræver kondition, en aerobic klasse kan være et nyttigt redskab for cheerleaders søger for at komme i bedre form, og nogle cheerleading hold bruge aerobic som en del af deres praksis og warm-up. Dance-baserede aerobic fås i mange fitnesscentre, og mere avancerede dance aerobic klasser kan inkorporere nogle af de samme træk som cheerleading.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com