Hvad er en Duck presse i anvendt i madlavning?

Hvad er en Duck presse i anvendt i madlavning?

En ande tryk bruges til at forberede en parabol kaldet Canard a la presse, som betyder "pressede duck" på engelsk. Skålen er en sjældenhed, tilberedt i et udvalgt antal af hovedsageligt franske restauranter. Fordi udarbejdelsen af skålen er så spektakulære og grusomme, det sker foran kunderne og betragtes som en bemærkelsesværdig kulinarisk oplevelse.

Formål

Formålet med en duck presse er at udvinde juice, blod og marv fra slagtekroppe af en and for at bruge dem som en garniture til en duck entree. Mange ænder presser kan også bruges til at udføre den samme funktion på en Hummer slagtet.

Forberedelse

For at bruge en ænder trykke på at forberede canard a la presse, begynder du med en stegt and. Ben og bryster er så fjernet fra ænder, og de resterende knogler er placeret i skålen af pressen. Du kan bruge pressen, dreje du håndtaget med uret, der vil presse ned på duck slagtekroppen, forårsager blod, juice og marv af slagtekroppen til at flyde ud ud af skålen i en beholder. Denne væske bruges derefter til at forberede en sauce til pynt ben og bryst kød af ænder. Denne procedure er ofte udført tabel-side på restauranter.

Beskrivelse

Duck presser er som regel lavet af massivt messing, med en tin foret tønde eller skål, hvor du placere ænder. Matfer Bourgeat duck presse står på 20 inches høj, vejer 24 pund og holder tre kopper af duck. Nogle ænder presser funktion signatur duck fødder som base, ænder pressen står på.

Tilgængelighed

En and press er et dyrt kulinariske værktøj, og er fundet i kun et udvalgt antal af restauranter. Det er sjældent at finde en ænder trykke til salg i kulinariske butikker, men de kan købes fra en håndfuld hjemmesider.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com