Sådan får du bedre ved hoppe på et Snowboard

Sådan får du bedre ved hoppe på et Snowboard

At være i stand til at gøre springer mens snowboarding føjer til nydelse af tidsfordriv. Et godt timede hoppe og ren landing kan opfylde ekstremt og gøre dig misundelig på dine venner. Forbedre din hopper kræver gentagelse, dog, og ikke alle har tid eller mulighed for at tilbringe hele dagen på bakken perfektionere deres teknik. Udvikle dine muskler for at få det bedre ved hoppe på et snowboard, og arbejde på dit snowboard hoppe bevægelser--, selv når du ikke er på dit snowboard.

Instruktioner

• Øge din snowboarding muskler at gøre længere og højere spring. Mål din kerne muskler, såsom dine kalve og lår muskler, med øvelser såsom lunges, squats og kalv rejser. Udføre styrketræning øvelser, både øvre og nedre kroppen, såsom ben pressere, ben elevatorer og pull-ups.

• Øge din fleksibilitet, da evnen til at vride og vende med lidt modstand vil hjælpe dig jord større spring. Omfatte stretching øvelser som en del af din træning rutine. Arbejde på kalv, quad, forstrækning og hip strækninger for din lavere og bryst og skulder strækninger for din overkrop.

• Øge din udholdenhed til at kunne foretage store spring i slutningen af dagen samt begyndelsen. Omfatte cykling, kører (herunder op ad bakke kører), svømning og jumping reb som del af en samlet hjerte-kar-program.

• Praksis, hoppe uden dit snowboard, arbejde på din teknik, hop og jord. Billede springet i dit sind, og iværksætte dig selv som du ville gøre, hvis du var om bord på en bakke. Hug i stand til at sætte dig selv før springet. Hoppe lige op og lander på en måde, som du ville på bakken, bøje knæene lidt for at absorbere landing.

• Tag hvad du har lært og bruge det næste gang du gå snowboarding. Start med at øve på plant underlag og arbejde på din start og landing teknik. Arbejde på din ollie teknik (kørsel brættet opad med din forreste fod). Praksis at sætte din vægt frem og tilbage mens du flytter over plant underlag. Flytte din vægt lidt fremad, så brug dine ben til at flytte din vægt tilbage, kørsel hale stykke i jorden mens du trækker på forsiden af bestyrelsen. Træk din ryg ben op og firkantet dine ben i luften før landing på jorden med begge fødder på samme tid.

• Flytte over til en lille læbe eller hill og praksis rullende ned af bakken i en belægning takeoff. Push off lidt med din ryg fods således at du kan få mere luft ind på bunden af bestyrelsen. Flytte din vægt frem lidt så bestyrelsen er plan når du lander.

• Arbejde på den samme bakke, men denne gang kick off når du tager ud. Bruge ollie teknik på du tilgang læbe, at gøre de samme bevægelser som du ville på plant underlag. Dette vil tillade dig at få mere luft og udvide din hoppe yderligere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com