Michigan Ski ferie

Michigan er et ski elskers paradis, med sne pakket på områder i hele den nedre og øvre halvøen. Staten modtager en stor mængde sne hvert år, at sikre en lang ski sæson. Michigan ski-ferier er mere økonomisk og praktisk for Midwesterners end de store feriesteder i Colorado og Californien, og kan nås på mindre end en 10 timers kørsel fra de fleste Midtvesten placeringer.

Crystal Mountain Resort

Crystal Mountain Resort, beliggende i nordvest Michigan på Crystal Mountain skiområde, tilbyder 45 ned ad bakke skråninger, 2 terrænet parkerne, en halv-pipe og ski leje shop. Indkvarteringen omfatter 250 hotelværelser, ejerlejligheder og townhomes. Standard-værelserne giver en eller to dronning senge, sovesofa sleeper og trådløs internetadgang og en mikrobølgeovn og minikøleskab. Resort faciliteter omfatter en spa med fuld service, motion værelse, gæstevaskeri og flere butikker, samt indendørs og udendørs swimmingpools. Gæsterne vil finde et udvalg af spisemuligheder på området resort og ski, herunder Thistle Pub og The Wild tomat Restaurant.

Crystal Mountain Resort

12500 krystalbjerget kørsel

Thompsonville, MI 49683

800-968-7686

crystalmountain.com

Caberfae toppe Ski Resort

Caberfae toppe Ski Resort ligger lige uden for Cadillac i nord-centrale Michigan, tilbyder 34 løjper, en terrænpark og en stor dag lodge med leje butik. Mackenzie Lodge, støder op til skiløjperne, tilbyder 36 lodge værelser med to dobbeltsenge og en siddende tabel. Udvalgte værelser har en balkon. Gæsterne har adgang til store stuverum på det nederste niveau til at gemme deres skiudstyr. Spisemulighederne omfatter et cafeteria, lodge spisestue og pub, hvor der serveres alkohol. Faciliteter inkluderer en opvarmet udendørs swimmingpool, boblebad og terrasse, opholdsstue med pejs.

Caberfae toppe Ski Resort

Caberfae vej

Cadillac, MI 49601

231-862-3000

caberfaepeaks.com

Indianhead Mountain Resort

Indianhead Mountain Resort, beliggende i den vestlige Upper Peninsula Michigan, tilbyder 29 skiløjper, 2 terrænet parkerne og et fuldt udstyret leje butik. Indkvarteringen omfatter lodge hotelværelser med to eller tre queen senge, kabel-TV og en balkon med udvalgte værelser. Ejerlejligheder og hytter er tilgængelige med 1-3 soveværelser, et fuldt udstyret køkken og pejs. Feriestedet tilbyder en hotellets helseklub med indendørs swimmingpool, fitness-programmer og en squashbane. Der findes flere spisemuligheder på udvej, som Sky Bar på toppen af bjerget eller The Lodge ved foden af bjerget i en autentisk swayback stald.

Indianhead Mountain Resort

500 Indianhead vej

Wakefield, MI 49968

800-346-3426

indianheadmtn.com


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com