De bedste dansk sikkerheds stigbøjler

De bedste dansk sikkerheds stigbøjler

Nydelse og sikkerhed i horsemanship afhænger af mange ting, herunder passende udstyr. Stigbøjle design er en kritisk sikkerhedsfunktion i den engelsk bedrøve. Dette er især vigtigt for uerfarne ryttere eller de, der deltager i streng ridning stilarter såsom hoppe. Mange ryttere foretrækker en dansk stigbøjlen, der frigiver rider's mund, når rytteren er unseated, mindske risikoen for at blive trukket. Der findes flere typer sikkerheds stigbøjler, hver med sine egne fordele og ulemper. Forståelse af forskellene vil hjælpe hver rytter, vælge den mest passende stil.

Påfugl stigbøjle

På denne stigbøjlen er den eksterne gren af stigbøjlen jern en tyk elastik med en læder sløjfe. Løkken bør frigøre når rytteren udøver for stort pres på det. Dette tillader foden at slip gratis. Det er imidlertid vigtigt, at ofte kontrollere elastik og læder sløjfe for slid. De kan blive skørt eller overbebyrdede med alderen, hvilket resulterer i unødvendige frigivelse af foden og problemer med foden holdning.

Quick-Release og udbryderregioner stigbøjler.

Stigbøjler, der åbner til gratis rider's mund kaldes "quick-release" eller "breakaway" stigbøjler. Quick-release stigbøjler har en hængslet på den eksterne gren af stigbøjlen jern, som vil åbne når uforholdsmæssigt stort pres på den eksterne gren af afskedsbæger. Udbryderregioner stigbøjler har en anden ring inde i stigbøjlen, der vil frigive når tå i foden punkter opad, da det vil i løbet af et fald. Tåen kroge øverst på indersiden ring, swingende ringen nedad og frigørelse af foden. Begge disse typer kan oprette utidige, unødvendige mund frigivelse, men når rytteren uforvarende lægger pres på "frigivelse punkt."

Fleksibel eller ende stigbøjler

Fleksibel eller ende stigbøjler har hængsler på forskellige steder på stigbøjlen. Korsteel Flex II stigbøjlen har et drejeled mellem bunden af hver gren og mund pad, så hælen at vinkle nedad. INTEC UMS 6-vejs stigbøjler har seks flex point giver mulighed for en række forskellige vinkel positioner. Sådanne fleksible stigbøjler kan bidrage til at afhjælpe en novice rytterens hæl holdning og kan have nok spil til at frigive rider's mund i et fald. Som med quick-release stilarter, men rytteren kan opleve frigivelse forkert mund holdning og unødvendige mund med disse stigbøjler.

Buede eller Open-sidet stigbøjler

"Foot gratis" stigbøjler, fremstillet af Coronet, har en buet ydre gren, der giver mulighed for rider's mund til at glide ud i tilfælde af et fald. Herm Sprenger bue Balance sikkerheds stigbøjler har lignende krumning. Safestyle firmaet producerer en unik stigbøjlen, der er åbent på indersiden, med intet mellem stigbøjlen læder sløjfe og mund pad. Stigbøjlen læder sløjfe er placeret parallelt med hestens side, hvilket resulterer i en stigbøjle, der altid hænger i positionen front-vender. Disse stigbøjler, dog kan forårsage ubehagelige fod position samt utilsigtet mund skred.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com