Hvordan man strække hockeyskøjter

Hockey skøjte størrelser er mindre derefter regelmæssig skostørrelser. Betyder, rulleskøjter at en spiller kan bære en til to størrelser større hockey så almindelige sko. Der er måder at strække hockeyskøjter for at gøre dem en smule bredere og længere. Dog skøjter kan ikke strækkes mere så er omkring en halv størrelse større derefter de oprindeligt. Hockeyskøjter vil også strække som de er brudt.

Instruktioner

Instruktioner

• Sætte på dine rulleskøjter og Bemærk hvor du føler trykken. Du kunne føle trykken i bredden af rulleskøjter eller i længden.

• Forsøger løsne snøren på dine rulleskøjter. Dette kan give din fod mere bredde, hvis nødvendigt. Hvis du normalt skate med sokker på fødderne, kan du prøve at skating barfodet for at gøre skøjter løsere hele vejen rundt.

• Der er ingen bevist måde at strække skøjter på egen hånd, så den eneste mulighed du har, er at bringe dine skøjter til skate shop for at sikre du holder integriteten af dine rulleskøjter. Skate butikker har boot stretching maskiner, der kan forlænge og udvide dine skøjter.

• Der er også sko-stretching flydende du kan købe. Et mærke, der er sikkert for hockeyskøjter er Elite flydende sko strækning. Væsken kan strække det øverste materiale af dine rulleskøjter og hjælpe udjævne for ethvert område af klemmer. Sprøjte væske på de øvre dele af skøjter og områder, hvor klemme opstår. Sætte din mund til dine rulleskøjter til at strække ud at skate.

• Hvis efter boot strække eller ved hjælp af sko strække væske dine skøjter er for stram, kan du overveje at købe en større størrelse.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com