Hvordan man laver en Mango Mojito

En Mango Mojito er en trendy ny drikke, serveret på flere restauranter og natklubber, og er en fantastisk twist på en traditionel Mojito. Mens brugsklar blanding er bredt tilgængelige, en Mango Mojito lavet fra bunden smager meget bedre og virkelig er ikke svært at blande. Her er hvordan man laver en fantastisk lavet fra bunden Mango Mojito.

Instruktioner

• Hugge din mynteblade groft, du ønsker ikke dem helt makuleret for din Mango Mojito, men cut nok til fuldt frigive mintsmag når forplumret. Sted mynteblade i bunden af glas tørretumbler eller mørtel.

• Tilsæt lime og mango puré og top med simple sirup. Hvis du foretrækker, kan du bare bruge en tsk af Superfin sukker. Tilføje Bacardi Limon på toppen. Ved hjælp af enten en pistil eller håndtag slutningen af en robust køkkenredskaber, mash sammen Mango Mojito ingredienser godt. Hvis du bruger et morter og støder, forsigtigt skrabe ud alle ingredienser i et glas tørretumbler på dette punkt.

• Tilsæt is til din Mango Mojito mix, derefter udfylde med club soda. Hæld Mango Mojito frem og tilbage mellem to tumblere indtil det er godt blandet, være omhyggelig med at ikke ryste for hårdt. Ryste for hårdt kan frigive alle kulsyre fra club soda. Der er afsat.

• Sted omkring en kvart kop melis på en tallerken. Gnid en skive lime omkring kanten af din cocktail glas, Sørg for at lag rim med limesaft. Dyp kanten af glasset i sukker. Tryk på glasset for at fjerne overskydende sukker, og omhyggeligt hæld din hjemmelavede Mango Mojito i sukker frosted glas. Pynt med en kvist mynte og en kile af kalk. Nyd!

Tips & advarsler

  • Simple sirup, også kendt som bar sirup, er let at lave at have ved hånden for cocktails. Det er blot sukker og vand. Du kan springe, hvilket gør dette og bare bruge en tsk af Superfin sukker i stedet.
  • Hvis du har problemer med at finde mango puré, er Dagliges Mango Daquiri mixer en god erstatning. Hvis du er i en virkelige knivspids forsøger at finde selv det, Mango babymad er et godt alternativ, det er alle naturlige og teksturen er lige højre.
  • Du kan også gøre mango puré af terninger mango og i en blender med en tad bit af vand. Nogle restauranter bruger en puré, som ikke er helt glat, tekstur er en god tilføjelse til denne opskrift.
  • For at klare sig frugt i en cocktail opskrift er simpelthen at mos det med sukker og spiritus til at indgyde din drink med smag. Det er nemt at gøre med en solid Hank af et redskab som en træske. Mash ingredienser, rør lidt, og mash lidt mere. Det ser ud grød, men vil kunne betale sig med stor smag!

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com