Hvordan man kan udvikle gode mentale færdigheder som en ishockey målmand

Hvordan man kan udvikle gode mentale færdigheder som en ishockey målmand

Mange mennesker er enige om at være en målmand i ishockey er 80 procent mental. Du skal have dit hoved i spillet og være et skridt foran for at spille på alle tidspunkter skal lykkes. Det betyder du nødt til at holde dine øjne på pucken, ophold koncentreret på spillet, og kommunikere med dit forsvar mænd i hele spilletid. Der er altid plads til forbedringer. Læs videre for at lære at udvikle gode mentale færdigheder som en ishockey målmand.

Instruktioner

• Visualisere gør Gem. Dette kan gøres på eller off ice - enten på praksis, før et spil, eller under ned tid derhjemme. Du bør billede dig i nettet og visualisere som modstanderne kommer på dig, så billedet skud og se pucken hele vejen ind i din pads du gøre Gem. Dette vil hjælpe dig i et spil ved at gøre du fokusere på at spille hele vejen ned i isen.

• Fokusere på pucken. Uanset hvor pucken er på isen, er det en god idé at holde dine øjne fokuseret på pucken, så du er klar til noget, når det kommer på dig. Det er en nødvendighed for at vide, hvor pucken er på alle tidspunkter, så ved at fokusere på pucken, du ikke vil blive fanget afskærmning.

• Læste stykket. Dette er enorme for en målmand, fordi det vil forberede dig til hvad det modsatte hold vil gøre. Når du vænne dig til at læse de spil, du vil være i stand til at tænke et skridt foran de andre hold og finde ud af, hvis de vil forsøge at deke, skyde, eller da de indtaste din zone.

• Tale med dit forsvar. Når spillet er i din zone, er det vigtigt at holde kommunikationslinjerne åbne med dit forsvar mænd. Du nødt til at lade dem vide, hvis de screening du, hvor meget tid de har hvis en modstander der kommer ind på dem, og også for at regne ud, hvem der spiller pucken--du eller forsvar.

• Stoppe pucken. Hvis du holder dette som et mantra, hjælper det dig med at gøre dit job godt. Nogle målmænd vil over tror en play eller deres vinkler og lad et dårligt skud gå i nettet. Hvis du ikke tror for hårdt om den lille ting, og bare fokusere på at stoppe pucken, er det meget nemmere at gøre netop dette.

• Visualisere mål scoret på dig. Hvis andet holdet score, bør du tage tid mellem målet og face-off at visualisere, hvad der præcist skete på tillade skudt til at blive et mål. Dette giver dig et minut til at dvæle ved målet, finde ud af hvad der gik galt, og ikke lade det ske igen. Det også holder dig fra bolig på mål i løbet af spillet, hvilket kunne føre til en distraktion eller kaste dig ud af dit spil og tillade modstandere at score mere hyppigt end hvis du var ikke distraheret.

Tips & advarsler

  • Altid kommunikere med dit forsvar mænd. Lad dem vide, hvis du tager skydespil, spille pucken, eller hvor meget tid de har før en modstander kommer på dem.
  • Ophold fokuseret på pucken. De fleste mål er scoret, når målmand mister synet af pucken.
  • Visualisere gør Gem, efter at du har blevet scoret på. Dette vil tillade dig at ryste det nemmere og ikke hænges på hvad der er sket tidligere i spillet.
  • Ikke Tillad dig selv at blive distraheret. En distraktion kan være forårsaget af noget til eller fra isen, men du skal holde fokus som en målmand og ikke lade det få dig ud dit spil.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com