Sådan Drive rute 1 Maine til Florida

Route 1, også kendt som US Highway 1 eller os 1, løber parallelt til østkysten af USA. Det omfatter 2,390 miles fra Fort Kent, Maine til Key West, Florida. Deling drevet rute 1 Maine til Florida ville gøre en perfekt familie ekspedition, men en, der ville kræve nogle prioritering og planlægning, da der er så meget at se og gøre undervejs.

Instruktioner

• Start rejsen rute 1 i Fort Kent, Maine, ved den canadiske grænse. Mange beboere her har dobbelt canadisk/amerikansk statsborgerskab og flertallet taler fransk. Den næste større by Portland, Maine, den største by i staten, så er det til Boston, Massachusetts.

• Oplev Boston til fods, hvis det er muligt. Det historiske distrikt alene kunne besætte du for dage, men dvæle ikke alt for længe, fordi New Haven, Connecticut, hjem til Yale University og Providence, Rhode Island, når en smykker produktion hub, er næste på din rute.

• Passere op New York City og dens 18.000 plus restauranter for nu og stop off i Philadelphia, Pennsylvania. Mens der er mere i Philly end Liberty Bell og Philly Cheese steak sandwich, vil du ikke gå glip af dem. Nikke til Baltimore, Maryland, og dens friske krabber som du hovedet ud til at besøge politikere i DC.

• Bevæge sig langs nation's capitol, Washington DC. Mens der er nok her for at holde dig travlt for uger, vælger et besøg til meningsfuld seværdigheder, såsom World War II Memorial og Bonsai og ahorn Museum. Næste er Richmond, Virginia, hvor pige spejder cookies er lavet hvert år. Bestanden op mens du er der, så er det til North Carolina.

• Slip af Raleigh, North Carolina, der har overgået Wichita, Kansas bliver de 50 største by i landet og rangeret #2 for bedste sted for erhvervslivet i 2006. Derefter træde tilbage i tiden og tjek de mange antebellum palæer af Columbia, South Carolina før du flytter videre sydpå.

• Nyd den meget unikke St. Johns-floden, når du ankommer i Jacksonville, Florida, som er også kendt som "River City." St. Johns er den længste flod i Florida, 310 miles, og er en af de få organer af vand i USA, der løber mod nord. Du skal gemme Miami til en anden gang, når du trykker rute 1 rejse sidste stop.

• Nyd rullende ind målstregen, Key West, Florida, 100 miles væk fra det amerikanske fastland. Der er alt for meget cool stuff her til at passe på en ø, der er kun 4 miles lange af 2 miles lang. Men ikke kalder det en wrap indtil du nyde mindst ét stort udsnit af Key Lime pie og en fest, Sunset på Mallory Square.

Tips & advarsler

  • Medbringe kameraer, videoer, optagere og masser af film, hukommelseskort og batterier. Dette er en tur du ønsker at genopleve igen og igen.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com