Billige ferier for par i nordlige Californien

Nordlige Californien tilbyder en bred vifte af billig, men romantisk getaways for par, uanset om du overvejer en weekend på en bed and breakfast, en romantisk hytte eller et længere ophold på en kro eller motel/hotel. Populære steder at besøge i det nordlige Californien omfatter Sacramento, Redding, Yosemite parken, Mendocino, San Francisco og Napa Valley.

Mendocino Bed og Breakfast og kroer

Bræmmer Inn Bed and Breakfast (-headlandsinn.com) tilbyder værelser så lavt som $99 pr. aften. Agat Cove Inn (-agatecove.com) og Blackberry Inn (blackberryinn.biz) har værelser der starter på $80 per nat. Tilbringe en romantisk aften på Næs Inn Bed and Breakfast. Etableret i 1868, det er en charmerende viktoriansk tilflugtssted ved havet. Nyd nærliggende butikker, gallerier og gode restauranter. Alle værelser har privat bad; seks har træ-brændende pejs. Dette bed and breakfast tilbyder også en hyggelig, romantisk sommerhus til leje, som omfatter en jetted karbad for to til det perfekte par weekend.

Lej et Feriehus i Crescent City

Overveje at leje et Feriehus til en uge eller et par overnatninger i Crescent City, Californien. Crescent City Lighthouse Se Vacation Home (-vacationhomerentals.com) tilbyder en udsigt over batteri Point Lighthouse med havudsigt og ligger tæt på en strand. Nyd romantiske aftener af din pejs og hvalsafari i løbet af dagen. Nærliggende seværdigheder omfatter Redwood National State Park med 75 miles af vandrestier og søen Earl Coastal Lagoon vandrende autocampere. Sejlsport, svømning, vandreture og fiskeri aktiviteter vrimler på Smith River National Recreation Area. Backcountry vandreture muligheder er tilgængelige på seks River National Forest og i hele den Siskiyou vildmark. Rabatter er tilgængelige for Midtuge huslejer.

San Francisco

San Francisco har en bred vifte af overkommelige hoteller at vælge imellem. Marina Inn (marinainn.com.), beliggende i det historiske marina district er tæt på Lombard Street og kabel bil rides. Det omfatter en gratis kontinental morgenmad og værelser er så lavt som $37 pr. nat, fra 2011. Union Square Plaza Hotel (-usphotel.com) er kun $55 per nat og placeret downtown, så du kan nyde Fisherman's Wharf, Union Square og Presidio. Nærliggende Napa Valley tilbyder dagligt vin ture og smagninger. "Gå San Francisco Card" (sanfranciscotours.us) dækker mere end 50 attraktioner til én lav pris, herunder hvalsafari, cykeludlejning og kabel bil forlystelser, hvilket sparer du op til 40 procent af omkostningerne ved særskilt billetter.

Tiffany House Bed and Breakfast i Redding

Tiffany House Bed and Breakfast (-tiffanyhousebb.com) tilbyder en Victorian Inn for kun $125 per nat, fra 2011, som omfatter morgenmad, gratis drinks hele dagen og brug af hele anlægget. Beliggende på en bakketop midt i egetræer med en spektakulær udsigt over bjergkæden Mt. Lassen, byder det også på en swimmingpool og victorianske parlor, et musikværelse og romantisk pejs i hele. I nærheden, nyde solur broen, en 700-fods glas bund fodgængerbro, golfbaner og vandreture og cykling langs Sacramento-floden sporet. River rafting og kanosejlads er tilgængelige på Sacramento-floden, og hvis du foretrækker en vinter romantisk weekend, nyde alpint skiløb og langrend.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com