Sådan læses Baseball signaler

Hvis du nogensinde har set et spil på baseball har du sikkert set catcher eller manager flash en række signaler, der synes at være tegnsprog kun læselig ved nogle få udvalgte. Disse signaler har et reelt formål og er typisk ikke nær så kompliceret som de synes. Her er nogle tips til at læse baseball signaler.

Instruktioner

• Lær tegnene. Tegn er kun nyttige, hvis både den person, der giver signalerne og den person, der modtager dem, hvad tegnene mener. Tilbringe noget tid som et hold, trænere og spillere eller kander og fangere, gå over hvad tegn betyder.

• Se catcher for signaler. En af store steder, hvor signaler sagen i baseball er kommunikationen mellem en catcher og en kande. Catcher vil vise et tegn, normalt holder enhver kombination af 4 fingre peger på jorden, til at kommunikere som pitch, han ønsker. For eksempel, 1 finger kan betyde en fastball, 2 fingre en skyder og 3 fingre en ændring op. Kande vil så nikker og kaste eller ryste catcher og kigge efter en ny tonehøjde. Catcher vil også ofte pege på en retning at angive pitch placering.

• Opret en række signaler til at beskytte dig selv mod løbere stjæle tegn. Typisk, en catcher viser kun et signal, men når der er en runner på anden, der er risiko for at runner ser catcher og kommunikere med dejen hvordan banen bliver. Processen med flere tegn kan ændre fra spil til spil eller endda inning at inning for at holde de andre hold fra at finde ud af tegnet. Et eksempel på processen ville være, at en catcher pounds hans handske to gange, som fortæller pitcheren, det andet signal han blinker er den ønskede pitch.

• Holde øje med coach for defensive tegn. En coach vil relæ, en defensiv signal til catcher og catcher vil videregive det til resten af holdet. Træneren kan slæbebåd på Huen, røre ved hans bryst, ridse hans næse eller enhver anden række ting. Catcher kan derefter gnide sin hånd i snavs at signalere han er ved at gøre et signal, og derefter han vil røre sin maske, bryst beskytter eller gøre noget andet at videregive den defensive spiller.

• Kigge efter base kører signaler. Trænere skal kommunikere hvis de ønsker en base runner til at stjæle eller hvis de planlægger et hit og køre eller bunt. Dette er ofte serien af bevægelser du se trænere gør fra stammebåd. Base runner ved for at lede efter et bestemt tegn, såsom rørende næse, der betyder, at en bestemt spiller er på. De fleste af fagter er på showet.

Tips & advarsler

  • Trænere vil gøre signaler hele tiden, og meget af den tid, de betyder absolut intet. De gør dette for at holde de andre hold fra at vide, hvad hedder.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com