Aktiviteter i det nordlige Californien

Nordlige Californien strækker sig fra San Francisco Bay area til Oregon grænse og fra Stillehavskysten til Nevada. Området er dynamisk og langt, omfatter de tredje og fjerde største byer i staten-San Jose og San Francisco — samt redwood skove, Sierra Nevada, den stillehavskyst og Central Valley, som er en af de største og mest produktive landbrugsområder i verden. Der er ingen mangel på aktiviteter i det nordlige Californien, og med sådan en bred vifte at vælge imellem, der er helt sikkert noget for enhver smag.

Turtle Bay udforskning Park

Turtle Bay udforskning Park er en videnskabelig museum kompleks beliggende i Redding, Californien. Parken kombinerer en naturhistorie og science museum, Botanisk have, videnskab og uddannelsesprogrammer, hands-on workshops og dyr opsøgende programmer, for at uddanne og fremme bevidstheden om menneskets forhold til jorden. Parken åbnede i 1980 ' erne, da tre lokale museer tiltrådte bestræbelser på at skabe en omfattende museum og sonderende destination for besøgende, opbygge et 60 acre feriekompleks med store haver. Parken omfatter et arboret og en 340 hektar tarmkanalen af ubebyggede eg savanne samt vandløbsnære økosystem og 10 haver med planter fra hele verden. Parken huser en sommerlejr for børn, der lærer både økologi og historien om området.

Turtle Bay udforskning Park840 solur bro kørselRedding, CA 96001800-887-8532turtlebay.org

Vin land balloner

Napa Valley er kendt i hele verden for sin vin og madkultur, samt dets uforlignelig sceneri. Der er mange måder at udforske landskabet og vinmarkerne i Napa, men en af de mest usædvanlige og spændende måder er ombord en luftballon. Vin land balloner er den ældste ballon tour tjeneste i regionen, tilbyder en lettere perspektiv af Napa og Sonoma San Francisco amter ombord sikkerhed-certificeret ballon gondoler. Ture mellem tre og fire timer, med ca. to timer af faktiske flyvetid, og tage i San Francisco skyline, Napa og Sonoma vinområde, Redwood skove, de stillehavskyst og russiske floden. Tour grupper og private flyvninger er tilgængelige og alle udflugter rendezvous i Sonoma County, lige nord for Santa Rosa.

Vin land balloner397 luftfart Blvd.Santa Rosa, CA 95403800-759-5638balloontours.com

Redwoods National og State Park

Camping er en livsstil i Californien, og måske den mest eftertragtede udendørs destination i staten er Redwoods nationale og State Park. I nærheden af Crescent City nær grænsen til Oregon, knus parken Stillehavets kyst, tilbyder både hav og skov områder for efterforskning. Parken har fem visitor centre med kort og guider til at hjælpe campister finde parkens vigtigste funktioner, såsom Stout Grove, hjem til den største bevoksning af gamle vækst redwoods i parken, Crescent Beach overse, hvor grå hval migration kan ses i efteråret, og den store træ vejkanten, hvor flokke af Roosevelt elg kan ses græsning. Der er fire udviklede Campingpladser i parken sammen med udpegede baglandet Campingpladser i hele bagland.

Redwoods National og State ParkHowland Hill RoadCrescent City, CA 95531707-465-7335NPS.gov/redw

Ski Lake Tahoe

Når du besøger nordlige Californien om vinteren, er verdensklasse skiløb tilgængelige i hele regionen. Lake Tahoe er en destination til sig selv, med en koncentration af mere ski terrænet og resorts end noget andet sted i USA. Northstar på Tahoe, Squaw Valley og Alpine enge er tre af de store feriesteder og tilbyder overnatning, spisning og tusinder af hektar af prime skiløb. Kombineret, resorts tilbyder mere end 500 løber og 100 lifte med nybegynder, mellemliggende og avancerede kører for at tjene alle niveauer af erfaring.

Ski Lake Tahoe800-588-7669skilaketahoe.com


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com