Frosne Drink opskrifter

For imponerende venner til en sommertiden fest eller bare køle af i det varme vejr, er alkoholiske og ikke-alkoholiske frosne drikkevarer ideelle. Fordi isen kan maskere hvor stærk alkohol kan være, bør opskrifter angive antallet af portioner og så du kan justere, hvor meget alkohol du vil en liste over de omtrentlige alkoholindhold. Bemærk også, at nogle alkoholholdige ingredienser kan være mærkespecifikke, mens andre ikke er. Snesevis besøge flere opskrifter til frosne drikkevarer, webstedet nævnt i ressourcer.

Frosne fersken Daiquiri

Denne opskrift giver en servering. Bland 1 ½ ounce af lys Rom, ¾ ounce af Curacao likør, ¾ ounce af limesaft, ½ tbsp. sukker og halvdelen af en frisk fersken i en blender med en kop af barberet is, og tjene i et hvidvinsglas. Denne drink indeholder ca 23 procent alkohol.

Frosne Margarita

For to portioner. På en høj indstilling, blandes sammen 3 ounce hvid Tequila, 1 ounce af triple-sec (orange likør), 2 ounce af limesaft og 1 kop af is. Næste, frakke rand af et cocktailglas med limesaft og dyppe kanten i groft salt. Hæld margarita i glas og tjene, garneret med kalk. Denne drink indeholder ca 23 procent alkohol.

Frosne sorte irsk

Denne opskrift giver en servering. Blandes sammen i en blender 1 ounce af kaffe likør, 1 ounce af Irish cream likør, ½ ounce vodka, 2 tbsp. vanille is og en halv kop af knust is. Blend indtil glat og tjene med en mint kvist pynt i en dobbelt cocktail glas. Denne drik virker fint i sig selv som en dessert. De frosne Black irske indeholder omkring 18 procent alkohol.

Cremet skruetrækker

Denne forfriskende drik er også lav i alkoholindhold og kan tjene en eller to personer. Blandes i en blender med lav hastighed 2 ounce af vodka, 6 ounce af appelsinsaft, 1 tbsp. sukker 1 æggeblomme og ½ DL knust is. Tjene i et Collins glas. Alkoholindhold er kun omkring 8 procent.

Mock Margarita

På den sundere side, den forlorne margarita er alkoholfri og har kun 58 kalorier per portion. Langsomt blend 6 ounce af frosne limeade koncentrat, ¾ kop appelsin juice og 2/3 kop usødede grapefrugtjuice. Gradvist tilføje ca 4 kopper af knust is. Som med enhver margarita, serveres i et glas hvis rand har været dyppet i limesaft og salt. Pynt med lime eller citron skive, hvis det ønskes. Denne opskrift vil give otte 4 oz. portioner for alkoholfrie drikke.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com