Sådan Fix brændt mad

Sådan Fix brændt mad

Brændt mad er ikke altid ødelagt. Fødevarer brændt mens madlavning på komfuret kan ofte være fast så de stadig ser spiselige og smager godt. Jo hurtigere du kan genkende en parabol brændende, jo bedre chance du har optakt det. Brændt flydende fødevarer, såsom supper, er den nemmeste at gemme. Brændt bagte eller stegte fødevarer kan være sværere at spare, fordi disse burns har normalt flere røg involveret.

Instruktioner

Sådan Fix brændt mad

Sådan Fix brændt mad

Altid brug hot pad til at undgå forbrændinger af huden.

Fjerne gryden som hurtigt og sikkert som muligt ved hjælp af varme puder indeholder brændt mad fra den varmekilde. Dette vil hjælpe med at holde den brændte smag fra gennemsyrer hele skålen. Slå fra den varmekilde.

Sådan Fix brændt mad

Køre koldt vand i vasken til at suge dine brændte pot.

Tilslut køkkenvasken, og aktivere det kolde vand så det fylder vand nok til at coat siderne af skålen.

• Anbring gryden i koldt vand i vasken. Dette vil køle ned ydersiden af potten og standse madlavning proces. Vær omhyggelig med ikke at lade nogen af vand får inde i puljen. Hvis der ikke er nogen risiko af spilde indholdet af puljen, kan du også tænde vandhanen og løbe koldt vand på siderne. Sørg for at i det mindste få det kolde vand i bunden af puljen.

Sådan Fix brændt mad

Nøje kontrollere indholdet af din pot.

Vurdere mængden af mad, der er brændt til madlavning overflade eller fast. Ikke røre eller skrabe noget ud af gryden. Uden at forstyrre de brændte dele af maden, skal du overføre den resterende mad til et fad med en slev.

Sådan Fix brændt mad

Den bedste måde at fortælle, hvis du har gemt din brændt suppe er at smage den.

Smage mad, der er blevet overført til fad. Hvis der er stadig en røget eller brændt smag, dække det med en fugtig klud i 30 minutter. Smage det igen, og fastslå, fra dette punkt, hvis smag er spiselig eller repareres.

Tips & advarsler

  • Prøv at tilføje hælen af et stykke brød til toppen af en pot brændt ris, efter det er fjernet fra den varmekilde og afkøles. Cover potten og vente fem minutter for brød til at absorbere den røget smag.
  • Tage forholdsregler, når du bruger varme til at tilberede mad. Aldrig koge eller bage uden hjælp fra en voksen.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com