Hvad farverne på en humørring står For?

I 1970 's kaldes et nyt modefænomen humør ring brast ind på den kulturelle scene. Nu nogle 30 plus år senere, humør ringe gør et comeback i New Age cirkler. For nye humør ring fans, kan en guide til farverne og deres betydninger være i orden.

I almindelighed

Ikke alle er enige om, hvad hver farve betyder nøjagtig. Som Sandy Breckenridge skriver om HealthyNewAge.com, er farve guider blot at, guides, meget gerne en drøm bog giver forslag til drøm symboler. Forskellige farver, ligesom drøm symboler, betyde forskellige ting for forskellige mennesker. Den bedste guide til betydningen er den person, der bærer ringen. Breckenridge rådgive folk til at være opmærksomme på deres stemninger og farver ringen manifesterer under disse stemninger.

Sort

Sort er normalt forbundet med negativitet, men Breckenridge påpeger, at for hende, det ofte betyder feminine energier er til stede.

Rød

Rød er farven af lidenskab, vrede eller energisk handling. Det har også tilknyttet en eventyrlystne ånd.

Gul

Gul er farven på selvet, ego eller personlighed.

Grøn og blå

Grøn betyder vækst. Det er også forbundet med Hjertechakraet; en grøn ring kan betyde healing eller tilstedeværelsen af kærlighed.

Stemningen er forbundet med blå er afslapning. Det er også afstemt med hals chakra. Denne farve vises, ifølge Breckenridge, når nogen kæmper for at hævde sig selv eller hørte deres stemmer.

Hvid og andre farver

Hvid kan betyde frustration, men det kan også betyde en meget høje åndelige tilstand.

Humørring kan vise pink, tilkendegiver frygt; lilla, hvilket betyder sanselighed; eller orange, som angiver de ønske.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com