Hvordan til at fremhæve forskellige hårfarver

Højdepunkter i dit hår kan gøre dig se yngre, skjule grå hår, lyse dine ansigtstræk eller bare give dig et nyt look. Når fremhæve dit hår, er det vigtigt at holde sig inden for tre nuancer lysere end din naturlige hårfarve. Ved hjælp af to eller tre af de farver, der anbefales til din hårfarve, snarere end blot en fremhævningsfarve, kan skabe de stærkeste look. Fremhæve dit eget hår vil spare dig penge og hjælp du genopfriske dit hår farve færdigheder.

Instruktioner

• Udvælge to eller tre farver, som du vil bruge til at fremhæve dit hår. Husk, opholder sig inden for tre nuancer af din naturlige hårfarve vil gøre højdepunkter ser mere naturlige.

• Få hver farve blanding klar til at blive sat i dit hår. For at blande farvestoffet korrekt, Læs de instruktioner, der fulgte med pakken. Mest oplyste kits instruere dig at blande en pakke med farve med en flydende eller gel og ryst den for at blande det op.

• Streak mix, vekslende mellem hver farve, på små tråde gennem dit hår. Start 1/4 tommer fra hovedbunden og gå hele vejen ned til slutningen af streng. Begynde på den ene side af dit hoved og alternative farver, fremhæve små strimler af hår tæt på hinanden, indtil du kommer til anden siden af dit hoved. Sørg for at bruge alle farver i dit pandehår, så godt. Anvende den oplyste farvestof med programmet kam, der kommer i de oplyste kit.

• Tillad farvestof til at suge ind i dit hår. Læs vejledningen af oplyste kit til at se den nøjagtige tid; mest oplyste kits sige at lade farvestof i 15 minutter.

• Vask dit hår med shampoo og conditioner mix der kom i den oplyste kit. Skyl blandingen helt ud af dit hår og håndklæde tørre dit hår. Ikke vaske dit hår igen i tre dage, for at sikre, at farvestoffet har dyppet i dit hår.

Tips & advarsler

  • Du kan style dit hår som sædvanlig efter det oplyste proces er overstået.
  • Lad ikke hårfarve i dit hår i mere end 40 minutter; Det kan skade dit hår.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com