Hvad er forskellen mellem voksning & Threading?

Hårfjerning er tricky business. Kvinder fjerne ofte hår fra deres ansigter og kroppe, herunder øjenbryn, ben og pubesområde. Opgaven for hårfjerning kan være tidskrævende og smertefulde. Der er flere muligheder for at fjerne krops- og ansigtsbehandlinger hår. To af de mest almindelige metoder voksning og gevindskæring. Overvej forskellen mellem voksning og trampede og beslutte, hvad der vil virke bedst for dig.

Threading

Threading opstod i Indien. Det er nu en fælles praksis i USA og rundt om i verden. Threading består i at fjerne flere hår på én gang med en bomuldstråd. Teknikeren snor tråden rundt om hårene og trækker dem på én gang. En threading kan fjerne flere hår i samme område. En ulempe er, at det kan tage fem til seks gange for at fjerne alle hår fra din øjenbryn eller ansigt. Voksning generelt fjerner håret hurtigere.

Voksbehandling

Voksning kropsbehåring indebærer opvarmning op voks og slathering det på dele af huden. Teknikeren derefter sætter klud strimler over voks og flår den ud af huden. Da dugen er trukket fra huden sammen med hår, kan det være ganske smertefuld. Fordele ved voksbehandling er, at det fjerner hår hurtigt. Du har som regel ikke at vokse et område mere end én gang.

Irritation

Threading er normalt mindre irriterende for huden end voksning. Din hud kan blive irriteret eller endda udvikle en udslæt efter voksning. Der er bestemt efter voks løsninger til brug, der kan lindre smerte og rødme. Threading årsager mindre irritation og rødme i forhold til voksning.

Dele af kroppen

Threading virker bedst til at fjerne hår fra små områder, såsom hage, ansigt og øjenbryn. Threading din hele ben og kønsdele er tidskrævende og ikke den optimale måde at fjerne hår fra disse områder. Voksning fungerer godt for både facial hår og fjerne kropshår. Den er ideel til store områder som ben, lyske og armhuler.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com