Hvordan man kan gøre dit hår vokse hurtigt og længe i en kort tid

Hvordan man kan gøre dit hår vokse hurtigt og længe i en kort tid

Der er virkelig ikke en gennemprøvet løsning på hvordan man kan gøre dit hår vokse hurtigere og længere. Selv om der er masser af måder, du kan få dit hår til at vokse ud til dets fulde potentiale hurtigere end normalt.

Instruktioner

• Alle disse dage vil tyk lang låser af hår på ingen tid overhovedet. Mange mennesker kan opnå dette i et par timer ved at besøge deres lokale saloner for at få extensions i. Desværre kan ikke alle af os har råd til at bruge vores penge på udvidelser, så vi er nødt til at stole på de hår, vi allerede har. Selvom der er mange måder at få dit hår til at vokse hurtigere og længere på en kortere tid end normalt.

• Start pasning af dit hår bedre ved at være pænere at det. Hår falder ud naturligt på sine egne så vær sikker på ikke at ødelægge dens mønster. Den blidere du er til dit hår, jo mindre sandsynligt det vil falde ud hurtigere. Du ønsker ikke at forårsage brud, fordi det vil gøre dit hår kortere og thiner inden for en kort periode. I stedet for at sætte håret op i stramme pony haler og fletninger, begynde at gøre dem taber. Også børste dit hår grundigt når at sætte det op, men aldrig børste det vådt. Børste vådt hår, forårsager masser af brud og krus. Hvis dit hår er vådt, Sørg for at børste det ud med en kam så blid som muligt. Nogle mennesker har naturligvis sammenfiltrede hår. Hvis du sidder fast i denne situation skal du sørge for at tage sig af det ordentligt. Du bør gå til butikken og købe en detangler. Derefter arbejde gennem nogen knob med fingrene, ikke trække på dem. Dette vil gøre sammenfiltrede hår meget lettere at børste gennem samt lettere arbejde med.

• Hvis dit hår er meget død og korte det vil blive sværere at vokse ud. Kan du overveje at fjerne så meget skade som muligt. Ekstremt skadelige produkter, der vil bremse den voksende proces er blegemidler, hårfarver, nuancer og glattejern. Jeg anbefaler, give dit hår en pause fra nogen af disse produkter. Efterlader dit hår alene vil resultere i tykkere, længere og smukkere hår.

• Start tager en daglig vitamin. For at gøre dit hår vokse hurtigere vil din krop har brug for en sund kilde til at bygge ud af. Holde sig væk fra nogen piller, der indeholder jern, som de har vist sig for at gøre dig tabe hår. Du vil fokusere på at tage piller, der er højt biotin eller vitamin c. Sørg for at tage de piller, du har valgt hver dag, hvis du ønsker at begynde at se resultater. Det vil tage et par måneder, indtil du virkelig begynde at mærke en stor forandring, men det bliver meget fremskynde dit hår vækstproces.

• Prøv og slappe af. Stress er en meget almindelig årsag til hårtab. Du hår vokser proces vil også langsomt ned meget mere hvis du er under store mængder af stress. Hvis du har en hård tid afslappende bør du prøve, der deltager i sport eller daglig aktivitet, du nyder. Dette bør hjælpe holde dig mere aktive, glade, og understrege gratis.

• Mange mennesker vaske hår dagligt, men det er bedst ikke at. Vask dit hår hver dag vil forårsage dit hår til at miste sin naturlige olier, som beskytter og tilstand dit hår bedre end noget andet. Shampoo er en væsentlig årsag til hår knækker, hår brud medfører kortere hår. Du virkelig kun ønsker at vaske dit hår, når det er meget fedtet, hvilket er normalt hver to dage.

• Det bedste for dit hår er olier. Olier vil holde dit hår sundt og tilskynde den til at vokse langt og stærk. Du bør bruge varm olie behandlinger, daglige balsam og masker på dit hår hver par dage. Dermed vil skabe en smuk glans, det er kirsebær til toppen af din snart at være lang saftig låse.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com