Sådan Fremhæv Medium-farvet hår derhjemme

Sådan Fremhæv Medium-farvet hår derhjemme

Fremhæve dit medie-farvet hår kan være en god måde at få en solbeskinnede look til sommer. Pris til at fremhæve dit hår i en salon hver måned kan dog dyrt. Ved at fremhæve dit hår i komfort i dit eget hjem, får du ikke kun at have det sjovt at gøre dit hår den måde du ønsker det, spare du også penge i processen.

Instruktioner

• Vælge hvilken farve du ønsker til at fremhæve dit hår. Se online eller i magasiner for modeller eller kendisser med den samme type af hårfarve som jer, der har højdepunkter. Sammenligne og kontrast din top favoritter, indtil du kan finde ud af hvilken farve ville se bedst på dig. Hvis du går til en naturlig solbeskinnede look, fagfolk anbefaler, at du vælger en nuance, der kun to nuancer lysere.

• Køb en oplyste kit i farve efter eget valg. Købmandsforretninger og shopping kæder sælger kvalitet oplyste kits til en overkommelig pris. Skønhed produkt butikker vil også bære hårfarver, men de kan være dyrere.

• Brug ikke shampoo eller enhver anden form for hår produkt i dit hår på den dag, du beslutter dig for at fremhæve du hår. Disse typer produkter kan blande sig med kemikalier eller forårsage farve ikke at mætte godt.

• Bland kemikalier, følge anvisningerne nøje. Bære handsker på alle tidspunkter under håndtering af kemikalier. Hvis kemikalier kommer i kontakt med din hud, vask med sæbe og vand omgående. Hvis din kit ikke kommer med handsker, bruge regelmæssige latex handsker.

• Bruge kemikalier umiddelbart efter blanding. Starter på bagsiden af hovedet og tage en streng af hår, enhver bredde du gerne, og helt mætte det ved hjælp af en pensel, der følger med sættet. Fortsætte denne proces fra bagsiden af hovedet forrest, så du ikke igen farve allerede fremhævede hår. Hvis din kit ikke kommer med en børste, bruge en flad akryl kunst pensel.

• Holde de oplyste kemikalier i dit hår for den rettet tid. Brug et stopur eller timer til at holde styr på hvor længe farven har været i dit hår.

• Grundigt skylle dit hår. Hvis din kit leveres med en pakke, conditioning bruge det til at bidrage til at øge levetiden af farven. Hvis din kit ikke kommer med en conditioning pakke, skal du følge anvisningerne i kit at vide, hvornår at shampoo dit hår.

Tips & advarsler

  • Check udløbsdatoen på den oplyste kit før du køber. Selvom det er sjældent at finde en forældet hårfarve, er det altid godt at tjekke bare for at være sikker.
  • Læs alle anvisninger, der følger med sættet. Blanding kemikalier fejlagtigt kan forårsage skade på din hud eller hår, så sørg for at læse og forstå vejledningen.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com