Erstatninger for Orange Citrus olie

Erstatninger for Orange Citrus olie

Når huden og skræl af appelsiner er koldpresset, er en ganske skarp og kraftfuld olie--orange citrus olie--produceret. For kokke, denne olie har en meget kraftig smag og en dråbe går en lang vej. Erstatninger for denne olie er også fremstillet af orange eller andre citrusfrugter, og kan ikke være så potent. Når det bruges som en æterisk olie til kroppen, kan orange citrus olie også erstatte ud med andre citrus olier.

Orange ekstrakt

Orange ekstrakt er udledt fra appelsinskal samt, men er dyppet i alkohol til at udtrække sin smag. Det er ikke så kraftig som dens citrus olie relative fordi smagen er ofte fordampet med alkohol under tilberedningen eller over tid. Brug op til fire gange måling af citrus olie, når erstatte med orange ekstrakt.

Orange likør

Orange likør er mindre magtfulde end orange ekstrakt og er også en levedygtig ekstrakt. Hvis din opskrift ikke er følsomme over for vægten af spiritus, så er det en god erstatning. Vær forsigtig, når du bruger i opskrifter slik og souffles, som det kan veje opskriften. Hvis du har brug 1 tbsp. af orange likør, så for hver 1/3 tsk af orange citrus olie for hver 1 tsp. ekstrakt, erstatte med 1 tbsp. af orange likør.

Appelsinskal

Appelsinskal er afledt fra enten rist, tyndt udskæring eller makulering det ydre lag af appelsinskal. Forskellen i smag her har også en masse at gøre med de fysiske egenskaber af appelsinskal, fordi det ikke er en flydende eller væsentlige madolie. Denne substitution er bedst til kager og andet bagværk, hvor tætheden af gejst ikke kan påvirke teksturen af det færdige produkt.

Andre Citrus olier

For opskrifter kræver orange citrus olie, ikke der er orange-flavored opskrifter, såsom Frugtkage eller nogle drinks, er andre citrus olier såsom citron et godt match. Måle den væsentlige madlavning citrus olie med samme måling, som opfordrede til i opskriften.

Æterisk olie

Orange citrus olie er en æterisk olie anvendes til aromaterapi og også i rengøring husholdningsprodukter. Til aromaterapi bruges orange olie til forkølelse, som et vægt tab støtte og hudpleje. Lignende æteriske olier, lemon og grapefrugt, har de samme kvaliteter og disse olier kan erstatte orange olie. Når det bruges som ingrediens i rengøringsmidler, kan olien også erstattes ud med lemon og grapefrugt olier.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com