Negle Tip stilarter

Negle tips, eller udvidelser, er en hurtig og nem måde for kvinder at få udseendet af længe, sunde negle uden ventet måneder for dem til at vokse. Du kan købe midlertidig negle tips at anvende derhjemme ved hjælp af søm lim eller dobbeltklæbende tape, der kommer med tips. For længere varige tips, kan saloner anvende Akryl negle tips med en gel lim, eller gel tips at hærde i en UV-lys, som begge kan vare en måned eller mere.

Fransk Manicure Tips

Typografien fransk manicure søm tips til brude, der ønsker at holde negle simpelt at holde fokus på deres kjole og er et populært valg for kvinder, der søger en ren, hverdags look. Den traditionelle franske manicure forlængelse er hvid på søm tip og klare, pink eller tan over resten af neglelejet. Hvis du anvender fransk manicure negle tips derhjemme, søm specialister anbefaler bruge lim i stedet for dobbeltklæbende tape, der kan vise gennem de klare bunde.

For en sjov twist på den mere konservative klassiske franske manicure stil, mange tips injicere farve og design i denne stil. Nogle tips reverse French manicure look, male negle tips pink og resten af neglelejet hvid. Andre designs kan erstatte de klassiske hvide tips med sort, grå eller lyse iøjnefaldende farver som orange og fuchsia, undertiden malet på en diagonal på tværs af neglen spidsen i stedet for lige over. Tage den traditionelle franske manicure look op et hak ved at tilføje et par små krystaller til de hvide spidser.

Personlige Tips

Mange saloner vil tilbyde personlig håndmalet negle tips der passer til dine behov. Få dit navn eller initialer malet på negle er et populært valg. Hvis du er en stor sportsfan, kan du få neglene malet i team farver med holdets navn eller en besked som "Go Team!" lavet af maleri et brev på hver søm. Talentfulde søm teknikere kan endda efterligne design af en særlig kjole eller top at koordinere til særlige lejligheder. Fordi du kan oprette design på negle tips før du anvender dem på negle, kan du også prøve at skabe en personlig design dig selv ved at købe almindelig søm tips og skabe design med neglelak kuglepenne eller stick-on søm juveler og decals.

3D nailart Tips

For kvinder søger for at afgive en erklæring med deres negle, er tilpassede 3D-negle tips tilgængelige for køb fra websteder som blingup.net. Disse søm tips har en række temmelig vilde design med 3-D accenter som juveler, blomster og endda plast Hello Kitty ansigter. Årstidens design omfatter candy cane striber i glitter og 3D-honningkager mænd eller 3D-pynt på hver tip til jul. Mange saloner tilbyder lignende håndmalede, over-the-top søm tip stilarter, hvoraf mange kan genbruges for at gøre den stejle pris på $30 eller mere pr. sæt det værd.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com