Disney Yacht Club restauranter

Disney's Yacht Club Resort er beliggende lige ved siden af Beach Club Resort inde i Walt Disney World Resort i Orlando, Florida. Gæsterne på resort opleve strand-stil overnatningssteder minder om New England i 1800-tallet. Mens flere restauranter findes inde i parker og attraktionerne i Disney World, hver resort--herunder Yacht Club--er også hjemsted for en række spisemuligheder.

Disney's Yacht Club Resort

1700 Epcot Resorts Boulevard

Lake Buena Vista, FL 32830

407-939-6244

Disneyworld.Disney.go.com

Sejler Steakhouse

Sejler Steakhouse er stedet at gå til fine dining hver nat på Walt Disney World Yacht Club. Restaurant lånere er behandlet for fersk kød, der er skåret i huset dagligt. Måltid valg omfatter filet mignon, rack af lam og havaborre, og hver kan være parret med et glas vino fra restaurantens omfattende vinliste. Afslappet påklædning som Tanktoppe og badetøj er ikke tilladt, og reservation anbefales.

Cape May Cafe

Cape kan Cafe henvender sig til Yacht Club and Beach Club gæster med stor appetit og beskedne budgetter. Restauranten har en morgen og aften all-you-can-eat buffet med et stort udvalg af retter til passer til enhver smag. Mens udskåret kød, kylling og pasta er en del af de regelmæssige tilbud, lægger Cape kan Cafe vægt på fisk og skaldyr med muslinger, krabber ben og muslinger, der er til rådighed hver nat. Dem spisning til morgenmad kan ikke kun fest på yoghurt, vafler og frugt, men vil også starte dagen med berømte Disneyfigurer såsom Fedtmule og Anders. Afslappet påklædning anbefales, og ingen forbehold er påkrævet.

Kaptajnens gitter

Kaptajnens gitter er en anden budget-venlige restaurant beliggende på Yacht Club Resort. Restauranten serverer amerikansk-inspirerede retter. Restauranten serverer morgenmad, frokost og middag, og typisk menu billetpris omfatter sandwiches, sushi, bøffer og fiske-og skaldyrsretter. Alle måltider serveres à la carte, bortset fra morgenmad, som byder på både à la carte og buffet middag. Forbehold er tilgængelige, men ikke påkrævet på kaptajnens Grille.

Hurtig spisning og stuer

Yacht Clubs gæster med et mindre appetit eller der er presset for tid måske vælge en snack fra strande og Cream Soda Shop. Afslappet påklædning og svømme dragter er tilladt, og lånere kan nyde burgere, sandwich og is i en klassisk amerikansk atmosfære mens du lytter til jukebox favoritter. Yacht klubben tilbyder også to stuer, Ale og kompas Lounge og besætningens Cup Lounge, der tilbyder en bred vifte af internationale øl og vin valg ud over lette snacks og hors d'oeuvres.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com